Kavárnička ti slouží jako prostředí pro výměnu informací o tom, co zrovna uživatelé mimo Poetu dělají.
Narcis Půlpán Dnes jsem se velmi, velmi pobavil. Přišel mi e-mail od Patricie. Jeho znění překládám 1:1 a nechávám bez komentáře: (před 46427 hodinami)
Kdepak. To je zřejmě opravdu Patricie. Pokud tedy za těmito e-maily nestojí někdo z mých rozpustilých přátel - podvrhnout e-mail je velmi snadné Ale buďte v míru, já jsem též. To nejhorší, co se může stát, je to, že si můj právník vydělá nějaké peníze zřejmě nejsnadněji ve svém životě.
i přesto, že jsem velice pobouřena vaším povýšeneckým chováním, pane Sedláčku, po poradě s právníkem, vám nabízím smíčí mimosoudní vyrovnání.
Míru a výši satisfakce - finanční částky nad 10 000, - Kč si určete sám a zašlete na účet 186061433/0600 do tří pracovních dnů, včetně, tj. 7.6.2019.
V opačném případě může být proti vám vedeno trestní stíhání za pomluvu a urážku na cti a za poškozování cizí věci.
Rozhodně se nenechám urážet a ponižovat někým, kdo mě osobně vůbec nezná, nic o mě neví, moje dílo ani nečetl a tak hrubým způsobem snižuje jeho hodnotu!
byla mi doručena kopie vašeho výroku - komentáři k mému dílu na lit.webu Poeta.cz.
Na moji odpověď reagujete velice neadekvátně, hrubě a takovým způsobem, který nemohu nechat bez povšimnutí a přejít ho mlčením.
Dětská říkadla přirovnáváte ke knize o fašizmu!
Žádám vás, ve vašem vlastním zájmu, abyste se napříště vyvaroval stejných chyb a pečlivě volil slova, kterými chcete moje příspěvky kdekoliv komentovat!
Zároveň vás důrazně žádám o nápravu - omluvu a vysvětelní pod vaším vlastním komentem na lit.webu Poeta.cz a písemnou omluvu i zde, touto cestou!
O vašem počínání si na lit.webu Poeta a všech vašich výrocích k mé osobě i mým dílům budu s určitostí informována.
V opačném případě předám výtisk svému právníkovi i právnímu oddělení vydavatelství, které mou knihu vydalo.