Kavárnička ti slouží jako prostředí pro výměnu informací o tom, co zrovna uživatelé mimo Poetu dělají.
Poeta.cz pro mlíčňáka s mlíkem na bradě,který si myslí, že bez něho by to na webech a na světě nešlo. šlo, hlupáku je totiž bohužel ještě pořád hodně, jenom se zařadíš. - ještě ti překopíruju komentář, který je pro tebe a tím jsi pro mě přestal existovat.:)..vidíš, aspoň ti to hezky zní. Něco ti povím, podle mého, aniž bych si svou teorii ověřoval, jsi člověk, teda spíš adolescent, který se zaregistruje na více webů a dělá vichr. Budeš všem psát ,že jsou hlupáci, neschopní a podobně. Potom zase poběžíš na web, kde jsi nejčastěji a budeš tam dělat ramena, jací jsme tady idioti. až to dopíšu, poběžíš k mým básním a nasázíš mi -5. Mně to narozdíl od Harryho nerozčiluje. Protože mě nezajímáš, jsi pro mě jako v pralese otravný mravenec. Oni si taky myslí, že jsou bůhvi jak důležití a potom je stejně někdo zašlápne a hluboko :). Jsi narozdíl od těch mravenců neužitečný a trapný. Tak se pusť do hodnocení, abys to měl za sebou. Takoví lidi jako jsi ty, jsou všude na světě, jste stejná skupina-nezajímaví hlupáci.. (před 112816 hodinami)