Popis: Týdenní veršobraní - setkání literárních nadšenců ze všech koutů republiky. A protože srazy v Popelíně náleží historicky hlavně Poetovi, jste zváni. Zatím jen předběžný průzkum potencionálních účastníků.
Kdo v Popelíně byl, ví, kdo nebyl, dozví se.
já se na vaše vložky, jakože ty příspěvky mrknu co nejdříve, už teď je mi jasný, jak mi bude.
totiž, asi jako všem, kteří měli jet a nejeli.
čímž dodatečně projevuji lítost a závist.
Přátelé, na základě domluvy s Inkou jsem vás chtěl poprosit, abyste poslali Ince "svůj příběh" ze srazu, Inka to pak zkompliluje a budeme mít celkový pohled na sraz
@Iswida: Takže jinak, jakmile bude něco poblíž Prahy, neli samotná Praha. Máme se Ti ozvat? Kočujeme jako kočky po hřbetech domů, do domu každého, kdo nezavře okno.
škoda, těšil jsem se na Tebe. Po těch letech. Příště.
Tak nakonec to vypadá, že se mi změnily plány a nebudu moci přijet. Promiňte mi to. Sice mě nikdo z Vás osobně neznáte ale i tak si všichni z Poety zaslouží vědět a zvláštěpak ty Ingrid, že do Popelína zavítám až napřesrok. A já se tak těšil, že se seznámím s poetickou elitou českého internetu. :-(
Nemohu, nechci a odmítám se hlásit všude. Tak a máš to.
V pátek, po šesté hodině večerní, v Počátcích nalezneš mé tělo.
Zbytek je mi šumák.
Ale je fakt, že by se lidi mohli hlásit.
Bóže, jak vy jste tady zaprdlí.To by se jeden upsal. Aspoň že odjinud vím, že nepřipravuji víkend o pátnácti porcích pro sebe samu.
Jestli se někdo přihlásil a nepřijede, pěkně to ode mě schytá.Potvory.
Tak ještě kdo jste se přihlásili dříve než na dvaadvacátýho.Několik z Vás změnilo plány až na pátek, někteří se neozvali pro jistotu vůbec.
Takže upřesňuji, že akce začíná v pátek, 22.8.,sjíždět se budete celý den.
Další ponouknutí je, že pro jistotu si vemte spacák.
Kdo se nepřihlásil tzv. přihláškou na hlavní straně, nechť napíše alespoň sem, pár jsem Vás registrovala na mailu, ale možná mi něco i uniklo, páč toho teďka mám nějak moc.
Ještě, nevím jestli jsem to říkala tady. Najděte si prosím partnera na divadelní scénku, kterou by jste jaksi měli než dorazíte secvičit.Můžete si sami napsat, popřípadě použít již osvědčené.
Jinak připomínám, texty, případně sbírky na autorské čtení sebou.