Blahopřeju především Michaelovi za první místo, ale i Vydrýskovi za stejný výsledek (ten jeden hlas, no) a taky Zakovi za místo třetí. Všem zúčastněným děkuju za příspěvky, snahu a čas.
Vládnoucí žezlo tedy předávám Michalovi a jsem už teď zvědavá na zadání v září
Gratulace vítězi i Sněhurce za téma a vedení kola.. jinak všem spolusoutěžícím dík za příjemnou zábavu a hezká díla
- 16.8.2013, 18:27
Mohl bych v podstatě zkopírovat Vydrýskova slova (až na "gratulace Michaelovi" ).
Taky děkuju všem zúčastněným a zapojeným, i sehrané dvojici zadavatelů. A za gratulace děkuju
připojuji se ke gratulacím .-)
a to jak vítězi - gratuluji Míšo, byl jsi můj favorit, jeden ze tří
tak i ostatním, co se zapojili
a duetu Sněhurka - mazza, kteří zprostředkovali jak zadání, tak vyhlášení.
za sebe - děkuji
Vážení poetové, možnost vkládání soutěžních děl vypršela se včerejší půlnocí. Máme sedm soutěžících. Hodnotit jejich díla můžete do půlnoci čtvrteční, do 15.8. V pátek budeme znát vítěze.
Všem moc díky za prodloužení, i když to stojí nějakou tu mrtvolu . Jestli se nebudete zlobit, tak bych si vzal čas do pondělí-půlnoc. To bych měl stihnout. Doufám, že nenapíšu nějakou kolosální kravinu, když na mě čekáte . Děkuji všem
Bylo řečeno, že se termín může posunout, tudíž nevidím důvod, proč této možnosti nevyužít. Tvé dílo bude jistě dobrým přínosem. Já s tím problém určitě nemám a nevidím důvod, proč by měl mít někdo nějaké námitky.