Sendy - 21.7.2013, 21:32
) a styl psaní mi připomínal Superdrbnu 
Sendy - 21.7.2013, 18:53

Sendy - 10.7.2013, 10:19

Medajle - 6.6.2013, 18:33

rebeshakur - 27.5.2013, 19:25
. David Weiss pěkně píše, takže si po jeho Rembrandtovi o Tizianovi i Rodinovi ráda přečtu

/ Je to taky o stavbě chrámu k sjednocení lidu krále Šalomouna. Začínám ho sice teprve číst, ale už předem se mi líbí

jsi holka, to je jasné-zvědavost je silnější
, i když nepřímo na pozadí osobního příběhu Odlévače. Katedrála je kniha sice objemnější, ale dobře se čte, nebude problém;-)
. Odlévače zrcadel jsem nečetl a jen tápu, že je to snad o knihtisku, nevím
.
. Jen jsem se dozvěděl, že knížka dostala za český překlad R.Denemarkové Magnesii literu 2011 

Martina Šťastná - 27.3.2013, 14:49
O té Dardě jsem se taky dozvěděla, určitě si přečtu. Jsou to dobrý knížky!
: Emil Holub, Velké dobrodružství-cesta po Zambezi.Je to vydání z roku 1952.. pak jsem si náhodně koupil : Herta Mullerová, Rozhoupaný dech. Až doma jsem zjistil, že za tu knížku dostala Nobelovu cenu za Literaturu v roce 2009. Tak jsem zvědavý

No, prostě upíři, klany a lovci - ostatně jako vždy. + ten nejnovější Kulhánek není nic moc, lepší je Stroncium.

Martina Šťastná - 9.3.2013, 23:01
, taky sympático
-Jana Šrámková. Dostala cenu Jiřího Ortena za svou prvotinu. Jmenuje se to Hruškadóttir.. tu holku si určitě přečtu. Protože je to sympaťačka a vtipná 

. Vždyť spoustu životně důležitých knih jsme přečetli hlavně v raném dětství. ;-)
u nás nebylo tabu nic, aspoň si nepamatuju. Jenom mi třeba naši řekli, že na to a na to mám čas, že to nepochopím. Tak jsem si to přečetl 
, ale zato jsme v deseti přelouskali Miláčka

. Zato však např. třeba Malého Prince jsem za mala skoro nesnášela. A dnes ho miluji...

. 

Chceš psát tučně, kurzívou nebo podtrženě? Chceš odkazovat na autora nebo dílo?