1.3 10:04 Jo jo - zaujalo. Poeta má pobočku - jmenuje se poetikon a je zatím převážně složena z Poeťáků...doporučuji nahlédnout, případně se zaregistrovat. Nový server slibuje vyšší úroveň tvorby. Budou v létě jezdit do Popelína, nebo do Kramolína? :D
podívej medvěde, ty tvý reakce, který tu píšeš jsou ve stylu "plačky jedný kačky" a hlavně postrádají objektivnost.
proč taky nenapíšeš, žes tam byl, a z důvodů těch a těch, jsi byl smáznut, no?
takhle to totiž vypadá tak, že bys tam chtěl, ale nemůžeš. což není pravda. a stejně jako toto není pravda, tak i další věci nejsou pravdou, takže tvá pezentace je celá postavená na hlavu. chováš se jako malej jarda. a to doslova.
kde je nějaká ta moudrost stáří???!
Dobře, do toho já nevidím. Ale ta tvoje propagace je lehce kousavá, nebo na mě aspoň tak působí... To je zas ten známej problém tohohle způsobu komunikace - že mu totiž chybí neverbální složka, ze které by si člověk mohl udělat nějakou představu, jak to ten druhej asi přibližně myslel.
- 27.3.2012, 19:27
To byla reakce na Ingridinu soukromou zprávu, kde vyhrotila vztah tak, že na Poetikon nemohu i kdybych o to stál. Nakonec to vidíš i tady. Já informuji přátele o novém serveru a Inka místo aby to vzala jako propagaci tak mne nazve slepičí prdelí. To vskutku si představuji přátelství jinak a svobodu projevu taky.
Poetikoňáci - (podle Ingridina vyjádření nepřátelé) ( ...aby bylo jasno - tedy prohlašuji, že Poetikon skutečně není žádná odbočka, ale samostatný literární server.
Nemůžu nereagovat, nedals mi jinou možnost, Jardo.
Poeta nemá pobočku.To je mejlka.Poeta je literární server fungující sám o sobě stejně jako Poetikon.
Je to dítě právě narozené tudíž nelze posuzovat nebo předjímat jeho složení.
A kam se bude jezdit? To se uvidí. Něco jako nepřátelení není určitě na místě.