Ty jseš fakt hnidopich, Ingrid! )) No, spaní by snad mělo být v kulturních podmínkách, jak říkala Romana, spali tam i Jetro Tull (nebo aspoň pobývali), a Sitcom praví, že se tam dá i něco uklohnit - teď ale nevím, jestli ne na ohništi. Uvidíme. Jak budu mít čas, tak tam zavolám a dojednáme to.
Dobře, zítra tam znovu zavolám, na e-mail nereagujou. Ale Sitcom tvrdí, že je s ním dohoda. Jen prosím počítejte s tím, že by tam nebyl takový luxus, co se jídla týče, jako u Ingrid:(
Takže
Já jsem s ním mluvila jen tak zhruba, jestli by to šlo nebo ne. Řekl, že ano, asi jako součást zářijových akcí, a že bysme mu to museli do listopadu napevno říct, aby nás zařadil do programu na příští rok. Poeťáci by přijeli rádi, asi by to byla akce tak na dva dny, kdyby nás nechali na hradě přespat. Nevím ale, jaký je tam zázemí, jestli bychom si mohli třeba uvařit sami kafe, nebo si všecko kupovali v restauraci. Posílala jsem mu e-mail, ale pravděpodobně někde zapadl, tak jestli máš na něj lepší kontakt, zkus to. Chtěla bych znát jeho představu, já to vidím jako "Poezii na hradě" nebo "POetickou noc na hradě" nebo něco takovýho.
S Honzou se dá normálně domluvit.. Podium by pro nás nestavěl stačí nám špalek na paláci a pár laviček. Já myslím že dva týdny po Hefaistonu sám o nic velkého nestojí