23.1.2010 Na základě četných žádostí byla na Poetu doprogramována nová funkce - díla pouze pro přátele. Funguje jednoduše - při vkládání díla stačí v roletce Zveřejnit vybrat políčko jen pro oblíbené. Dílo pak bude ve všech výpisech označeno ikonkou zámku, a přečíst si jej (a komentovat a hodnotit) jej budou moci pouze lidé, které má autor v oblíbených. Zároveň aby se zabránilo zneužívání tohoto systému budou tato díla vyřazena ze žebříčku nejlepších děl a jejich hodnocení se nebude přičítat do celkového hodnocení autora.
me2de jenže ty nikomu neblokuješ aby viděl tve dílo.. Naopak to jen někomu povoluješ. To znamena pro mě začít si ukládat oblíbené autory a to i všeljaké nováčky a kdesi cosi. Abych jedomu člověku neumožnil vidět mé dílo.. A pokud si chcete tvořit separé a tam si posílat tvorbu dělejte to skrze mail.
Tvuj proglem by jednoduše vyřešil Ban. Všeobecně se stavím za Kris, kazí mi to dojem z celého poety.
- 16.2.2010, 21:31
Hádejte co si o tom myslím? Stal jsem se již pětkrát za dobu co jsem mezi vámi cílem celkem zlých debilních útoků. Za všechny : Jáse me2da nebojím a k sedmi 5 mi dal -5. Proti takovým hrdinům je blokace božím darem.
Nechápu, proč rozšíření možností by mělo kazit ,,pohled na Poetu,,.
Pokud chce někdo napsat skutečně něco soukromého, pro jistý okruh lidí, proč by to ostatním mělo vadit?
Kdyby to bylo řešeno způsobem jiným a jinde, vyšlo by to pro nezúčastněné na stejno, pro zúčastněné nepohodlí.
Jediný důvod, který je pro mne pochopitelný proč se někomu tato možnost nezdá, je důvod osobního charakteru. Ale skutečně si nechci představovat jaká.
Co šílíte?
Ve veřejné publikaci se nezmění nic.Zhola nic.
Nechápu, proč to pořád dokola řešit.Je to rozhodně krok kupředu.Není mi jasné proč se pokrokům bránit.
- 16.2.2010, 16:30
Rozumnější by bylo zavést bany... nestalo se mi to ještě, ale kdyby to tady fungovalo jako na Písmákovi....
- 16.2.2010, 16:29
Dosud to bylo tak, že se na Poetu zveřejňovalo pro to, aby lidé vyslechli kritiku a ti, co čtou, by si početli, ne? Pokud chce někdo napsat něco soukromého, už to není publikace jako taková, ale blogging. A od toho už t je Blog.cz... nebo ne? Jo Promiň, ale podle mě tahle funkce kazí pohled na Poetu jako jednotný komunitní web a nutí lidi postupně skupinkovat. Tak to vidím já.
A není snad možnost volby projevem svobody?Zvláště pak, pokud samotnou volbu mají možnost využít všichni.
Díky Mongi, věřím, že celá věc je jedině ku prospěchu.
Je to hloupost.. Děláte z toho Fejsbůůk. Člověk by měl umět udělat kompromis.. Nechci komentář od jednoho / nebudu mit od žádného. Ne že vam Mongi vzdycky nahodí funkci přesně na tělo. Tímhle dojde k selektování skupin - a to se mi nepači.