26.1.2009 Začátek týdne začneme zajímavostí. Od dnešního dne se můžete na Poetovi podělit o to, co vás v poslední době zaujalo :) Stačí vyplnit políčko nad novinkami na hlavní stránce. A ještě získáte 0,80 bodu do věrnostního systému :)
Nevím, zda-li mne to přímo zaujalo, spíše jsem se nad tím pozastavila hodně nad tím přemýšlela.Všimla jsem si, že v poslední době několik lidiček nezávisle na sobě mluvilo o tom, zda-li má význam publikovat na Poetovi, když je nikdo nečte.Anebo, že se tvoří určité skupinky které se v tomto kruhu čtou, hodnotí a udělují si komentáře.Osobně se domnívám,že není možné obsáhnout v krátkém časovém horizontu všechno a všechny.Samozřejmě, že mne nějaký autor a jeho díla zaujmul a mám ho například v oblíbených.To dá rozum, vždyt od toho tam máme ten chlíveček.Ale jináč jsem toho názoru, že se většina Poetáků snaží číst všechny nově přicházející i dosavadní nepřečtené.Bohužel času je mín a mín, zvláště pak v pololetí.Takže vy jež jste zatím nebyli čteni, také se na vás dostane!Jen trpělivost,prosím.