24.1.2009 Po delší odmlce opět jedno (tolik požadované) vylepšení :) Nyní můžete díla upravovat! Stačí kliknout na příslušný odkaz u díla na stránce Moje díla.
práce navíc to zase tolik není, ale je to další "rušící" prvek při prohlížení díla, nicméně, pokud by docházelo k tomu, že někdo razantně mění vyznění díla, tak k tomu přistoupím
Tyhle problémy by možná vyřešilo archivování starších verzí článků. Něco jako je na Wikipedii historie stránky - uložení po změně a s možností porovnat rozdíly. Ale to už je dost práce na programování a kdo se s tím má dělat , já vím.
Souhlas, čas ukáže, ale zatím mi přijde, že se tady chováte spořádaně, tak to snad nebude nikdo zneužívat Pokud ano, dejte mi vědět, a nějak to pořešíme...
Nemyslím si že je to dobrý nápad osobně ... Nějak se mi to nezamlouvá, ale asi budu jediný. Když se stane chyba v publikai na začátku, je to výtaná forma opravy, ale dělat si to kdy a jak chceme... Raději bych byl jak to bylo, napíše se Mongimu (sorry že to chci hodit na Tvá bedra), ten to spraví. Takhle se rovnou můžu dát reeditovat komentáře. Podle mě se určitě stane, že komentáře budou stejné, ale báseň může plně změnit svůj význam => pak i komentáře ztratí smysl.
Bez tenlefunkce poeta fungola, proc by nemohl dal?
Jinak otázka na tělo, když edituju své vydané dílo a v afektu smažu celé dílo a uložím to. Zůstane tam jen nadpiss bez textu? Nebo to máš nějak ošetřené???