Tadeáši, póza to není. I člověku, s kterým nesouhlasím, můžu popřát hezký den, případně, aby se držel..
Myslím si, že celkem nepřikrmuji, jen vysvětluji, čím je to přikrmeno. Vlastně mi celá Jenn může být v celku jedno. Ze začátku to pohrdání nebylo.. ona začala psát do Kavárničky, aby se snad cojávím.. byla jízlivá jen trošku a legálně. Změnou Kavárničky jsi snad myslel celkovou změnu, což není špatný nápad, ale vše má svůj čas.
Jinak.. je pochopitelné, že netušíš.. tím menším zlem bylo myšleno, že pokud tam budou dvě celkem možná neslučitelné strany, otráví to všechny.. víš.. ??
cit. El: Nechci si o Tobě radši myslet nic, mám jiné věci na práci.
A stejně mám takový pocit, že Ti dělá radost danou konverzaci neustále přikrmovat. Skoro jako troll.
Nechci aby jsi mě opravovala, jestli se pletu, protože Ti to vejde do krámu toho dělání lepších věcí.
A optimistické zvolání vždy na konci zprávy mi přijde jako klam nebo žel, spíše jako póza, protože vulgarismy moc nepoužíváš.
Zdá se mi, že určitá lehká jízlivost nebo popopíchnutí bylo zaměněno s nějakou křivdou... asi ta nula, co?
El. měla by jsi umět lépe specifikovat problém, ne jej roztírat pořád dokola jako na kus chleba, ze kterého se stejně nikdo nenají.
Jenny, ty taky počítej a konec
(Ne/)chápu rozhořčení na obou stranách.
Jinak El. malá věcná, mučednictví se nehodí do moderní doby (a Popelín je dost velký, tomu věř. Proto nechápu hned pozici, že raději menší zlo...nelogické).
Ach jo, z takových věcí je člověku trochu... otravují prostě vzduch i tam, kde není.
A vrátím se k původnímu tématu. Citát ´Tak tomu chci, tak káži: má vůle tu důvodem budiž! - mi zní diktátorsky. JÁ CHCI A TAK TO BUDE, humorné.
Já být Vámi, vyprdnu se na to... El. ty změn kavárničku a je to.
Nekrm zbytečně konverzaci, kterou pohrdáš ale stejně se vyjadřuješ. Je to na hlavu padlé.
(neobhajuji žádnou stranu, jen někdy lidé vidí to, co není. Asi nějaký ponorkový syndrom?)
Nepochopím.
S kdo ví s čím a nějakým přáním...třebas.
Král rybář arogantní Tadeáš I., z království Líného prince.
Vědomí, že už nebudeš odepisovat je uklidňující a milé .
Každopádně.. trochu rozboru..
Vůle.. to jest úmysl - (neboli) chtít něco.. má vůle, čili úmysl, je dělat něco pro věc, kterou chci, nebo někdo chce, dosáhnout.
Jo, vlastně, to je jedna varianta.. druhá, snad míň pravdivá, je, že buď jsi despota, nebo jsi tak vyrůstala. Žel, po určitých chvilkách strávených v Tvé písemné společnosti, je mi to celkem jedno.
´Když něco chci, tak pro to musím něco udělat.´ není totožné s tebou vepsaným citátem ´Tak tomu chci, tak káži: má vůle tu důvodem budiž!´ Iuvenalis
já se ztotožňuji s prvním, protože jsem tak byla vychovaná.
ale ty dva citáty nejsou to samé, tudíž to není zjednodušená odpověď pro strangera, ovšem připouštím, že ty si to můžeš myslet. Což potom zase něco vypovídá o tobě
a proto, že ty dva citáty, nejsou totožné a nic na tom nemění ani prohlášení tvého dědy, je logické, že jsem se vyjadřovala k tomu, co pro mě bylo oslovující, podstatné, prostě k tomu, co mě vyjadřuje.
Jsem ráda, že se dokážeš při něčem bavit, a že ti moje vzkazy slouží k relaxu a uvolnění. Pročítej si je, vždycky když budeš potřebovat, se zasmát, nebo zarelaxovat, protože žádné další už nebudou.
El, nechci si s tebou psát na Poetovi SZ. Vezmi to prosím na vědomí a nepiš mi.
děkuji
Ahoj, na Tvých vzkazech se celkem dost bavím a je to celkem príma relax. Pokud máš celkem dobrou paměť na včerejší vzkaz (který si, mimo jiné, můžeš znovu přečíst, ale to je jiná věc), je celkem fajn. Ono se to celkem v životě hodí.
Co se týká výroku.. ´když člověk něco chce, musí pro to něco udělat´ .. prosím Tě, nebuď tak naivní.. Stejně bych mohla užít to, co říkal můj děda.. ´všechno jde, jen malé děti se musí vodit!´ Pokud jsi zaregistrovala, měla to být odpověď pro Strangera, a ten chtěl jednodušší verzi překladu..
Co se týče slovního a písemného projevu, máš pravdu.. o každém to něco vypovídá. Jenomže.. pokud sis´ všimla, co se buď nestalo, nebo jde o kamuflaci, tak jsem psala, že pokud daný citát vtahuješ na sebe, čili, že se s ním ztotožňuješ, dost to vypovídá..
Nechci si o Tobě radši myslet nic, mám jiné věci na práci.
shodou okolností, mám docela dobrou paměť, a vím, kterou část mého vzkazu jsi mi včera citovala, takže proč bych se k němu, tomu citovanému (navíc mému) výroku, nemohla veřejně vyjádřit ve veřejné kavárničce? (řečnická)
a ještě jedna poznámečka, o každém jeho slovní a písemný projev něco vypovídá, ne jen o mně, ale i tobě a o všech dalších zde, jinde, všude, takže
a že se mi musíš smát, nebo si o mě cokoliv myslet, vždyť si to mysli El
mně to nevadí
Jen, Jen.. musím se na Tobě smát.. na jedné straně mě chceš vyhazovat, protože veřejně píši osobní záležitosti, na druhou stranu to děláš taky. Jsi pokrytec až to bolí, tedy možná jen v nějakých oblastech. Jinak můžeš být celkem fajn holka. Co já vím..
Pokud daný citát vztahuješ na sebe, možná to něco vypovídá. Nicméně, já odpovídala Strangerovi.. ach, ty souvislosti..
Pokud jsi byla vychovávána tak, jak píšeš, tím líp pro Tebe, o mně však totálně prd, tak si nechej svoje rozumy.
popletenost
vůle a nutnost, tvůj citát, je jedna věc, a moje - rozdílná, je o snaze
protože já jsem byla vychovaná tak, že nic není zadarmo, že k dosažení svých snů, cílů, je potřeba něco obětovat, něco tomu snu přinést.
ale netvrdím, že tak to musí mít, či snad mají všichni.
nicméně já ano.
Myslím si, že celkem nepřikrmuji, jen vysvětluji, čím je to přikrmeno. Vlastně mi celá Jenn může být v celku jedno. Ze začátku to pohrdání nebylo.. ona začala psát do Kavárničky, aby se snad cojávím.. byla jízlivá jen trošku a legálně. Změnou Kavárničky jsi snad myslel celkovou změnu, což není špatný nápad, ale vše má svůj čas.
Jinak.. je pochopitelné, že netušíš.. tím menším zlem bylo myšleno, že pokud tam budou dvě celkem možná neslučitelné strany, otráví to všechny.. víš.. ??
Měj se hezky, Tadeáši