21.8 16:23Hesiona Z reakce na můj dotaz ohledně básnického festivalu v Ponorce v Olomouci: "pod básnickým festivalem jsem mínil letitou mezinárodní akci, která se dříve jmenovala Poezie bez hranic a nyní se jmenuje Ostrovy bez hranic. V podstatě se jedná opravdu o básnický festival, na který se zvou zahraniční i naši básníci a poetické večery (obvykle doplněné hudební produkcí) bývají na několika místech v Olomouci, no a jedním z nich je také Ponorka. Myslím, že je to významný počin nejen pro olomoucké vyznavače nadhodnot a pořadatelé si jistě zaslouží obdiv. (...) podíval bych se na stránky Ostrovy bez hranic, kde se časem jistě objeví kýžená informace. Zatím vím jen, že 13.listopadu bude v Ponorce Noc básníků (v podstatě otevřené podium resp.volný mikrofom, kde si může každý přednést jednu svoji báseň a pro dodání atmosféry je tam odborná porota, která hodnotí a po dohodnocení obdrží vybraní jedinci hodnotné dary-no někdo by mohl říct, že je to soutěž, ale poezie není kolektivní sport, takže neni). Tak to je prozatím všechno co o tom vím, pokud vím ještě něco, buď jsem to zapoměl nebo vážně nevím. Cipis"
mohlo by vyjít.