U mne je to jasné, volit je samozřejmost, stejně tak jako člověk dbá o ducha a tělo, musí mít zájem o veřejné dění. Ztráta paměti je diskutované téma dneška a i já nejsem v tomto takový pesimista. Cítím to obdobně. Generace, která vyrůstala ve svobodě si dnes více než dřív začíná uvědomovat její křehkost, a hlavně umí samostatně přemýšlet, diskutovat a nelehá si před kdejakým mocipánem do prachu. A k samotné volbě, nikdy bych nevolil zástupce zločineckých organizací, ať už se jmenují jakkoli ani nikoho kdo by si snimi chtěl podávat ruce. To myslím není demagogie, nýbrž ucelený názor.
Všeobecně se tohle povědomí šíří internetem.. Samotného mě to zvedne ze židle.. Uvidíme co se bude dít
- 6.5.2010, 11:36
Je mi potěšením zjišťovat, že existuje část mladých lidí, kteří už teď pociťují spoluodpopvědnost za další vývoj státu a jeho politiky. Nemám ambice někoho dávat za vzor, ale pokud mi to vy dovolíte, tak v tomto případě je to autor této úvahy z dnešní Poetické provenience. Pochopil správně a doufám, že ne sám, že dnes se jedná o to, jak budou žít, až budou starší, nebo dokonce v mých letech...