Poeta - moderní literární server


Pozor čerti

Autor: alan, 24. 11. 2017, Ostatní

žatropeR




            žátropeR

    POZOR ! POZOR !

    Dne 13.12. bylo  město Sokolovo po roce znovu napadeno vyslanci pekelných mocností. Bylo obsazeno celé město. Napadení hlásí i některá další města České republiky. Přijeli se svými primitivními obrněnými vozidly chrlícími oheň. Zvuky, které vydávají jsou příšerné. Procházejí ulicemi a kontrolují občany. Městský úřad přísně zakazuje sprejerům malovat čerty na zeď. Mohlo by dojít ke konfrontacím pro jejich nejapné a urážlivé výtvory.    
    Varujeme všechny hříšníky! Doporučujeme, aby se  na ulicích nezdržovali a vyhledali vhodné úkryty. Nejlépe ve sklepních prostorách  pod vysokými domy a vytrvali tam bez omezení, co nejdéle. Pro poslance doporučuje civilní ochrana nejlepší úkryt v kanalizaci. Je tam vlhko, a čerti tam nepůjdou. Tam nakonec patřili už dávno!.                     Vyčkejte dalších informací.

    Hlásí se Vám opět Vaše stanice Popleta (Prosím nezaměňte s Poetou).Od našeho reportéra máme další informace o invazi pekelných mocností. Nastala nečekané změna situace! Občané se srocují v houfech na chodnících a čerty nezahánějí! Naopak, obdivují je, a snaží se s nimi navázat přátelské styky. Jeden občan dokonce navrhl, že by mohli u nás zůstat déle a udělat pořádek.
    Náš reportér se zeptal vrchního Belzebuba, co k tomu říká.
Sdělil nám, že doma máme dostatek občanů, kteří svou činností předstihují samotného ďábla, a mají více možností než čerti. V pekle se uvažuje, že k nám budou vysílat čerty na stáž nebo školení.
    Vyčkejte dalších informací.

    Stanice Popleta se hlásí s poslední informaci o invazi. Občané jsou spokojeni s nevšedními zážitky. Čerti pomalu odchází zpět do své pekelné říše. Náš reportér se také zajímal o to, kolik hříšníků si berou do pekla. Dle sdělení samotného Belzebuba – ani jednoho. Jako důvod uvedl, že na tak velké hříšníky dosud nejsou zařízeni. Zatím si máme pomoci sami. Tak možná za rok.