Strnky SCARABEUS ji nejsou funkn. Bhem t vtein budete pesmrovn na domovsk server Poeta.cz


Zpt na hlavn strnku
Potebujete zpracovat nvrh vizitek, plakt, zalomit broury? Grafika na zakzku
lnky
Zprvy
Arena
Interview
Kultura
Lampa
Publicistika

Doporuujeme Grafika na zakzku

Ostatn
VIP
Redakce
Statistiky
Odkazy
Scarabeus ke staen
Seznam autor

Doporuujeme Poeta - modern literrn server

Kontakt
mongi@centrum.cz
scarabeus@poeta.cz
CHAT MP (nick Mon-gi)
ICQ: 108078007

Vyhledvn

Doporuujeme MjCitt - Citty (i tch mn) slavnch

Asi vám uniklo

Občas se stávají věci, nad kterými zůstává rozum stát. Někdy jsou k smíchu, jindy k pláči, některé vás nechají chladnými a jiné si pamatujete ještě hodně dlouho, možná déle, než byste si byli přáli?

Pročítáte občas v novinách inzeráty? Asi ano. Mnohdy ve všech těch nabídkách bytů, psů, skříní, sbírek známek, partnerech atd. najdeme kuriozity. Jistá pojišťovna se sídlem v San Francisku inzerovala: ?Pojistěte se u nás. V pondělí zaplatil jeden obchodník první úhradu pojistky. V úterý ho přejelo auto a utrhlo mu ruku. Ve středu jsme mu vyplatili 50 000 dolarů. Proč byste i vy nemohli mít takové štěstí??






V deníku Daily Telegraph vyšlo: ? Zachovalý zámek v hrabství Sussexu na prodej. Stylový nábytek a tradičně se objevující strašidlo zpříjemní vaše bydlení.? Kdo by odolal?






Inzerát Sue Swiftové (25 let): ? Málo opotřebovaný, dobře vypadající manžel se vymění za jiného. Zajímá se o kuželky, kuželky, kuželky???Jinak je normální.






Newyorské noviny: ? Jsem idiot. Má nepatrná inteligence a hloupé chování jsou velmi vhodné na recepce a hostiny. V mé přítomnosti budou vaši hosté pociťovat duševní převahu a budou mít pocit spokojenosti.?






Francouzské noviny: ? Sekretářka hledá šéfa. Požaduje od něho dobré chování, pevný charakter, obchodní zdatnost a schopnost vést úspěšně firmu. Na nabídky šéfů, kteří nemají požadované vlastnosti, nebude brán zřetel.?






?Mladý, dobře vypadající milionář se seznámí s hezkou dívkou, podobnou hrdince románu






G. Duponta Na sklonku života.? Trik jednoho francouzského nakladatelství v podobě tohoto inzerátu měl ohromný úspěch. V následujících dnech byl náklad celé knihy rozebrán. ?Upozorňuji všechny obyvatele, že moje žena obdržela řidičský průkaz!? ? mohli jste si přečíst v listu Times Union. Inzeroval pan William B. Rauco z Rochesteru.






?Hledám byt, alespoň tak velký, aby u mé ženy nevzbuzoval touhu vrátit se k rodičům, a alespoň tak malý, aby rodiče mé ženy nenapadlo přistěhovat se k nám.?- New York Herald Tribune.






Chcete vyloupit banku? Jistý člověk v Montevideu se u přepážky zastavil s plechovkou, připomínající masovou konzervu a výhružným hlasem pravil úřednici: ? Toto je nitroglycerín. Vydejte mi peníze, jinak vyletí celá budova i s vámi do povětří!? Úřednici to zjevně nevyvedlo z míry, řekla jen: ?Tak ať, mně se už stejně nechce žít.? Lupiče to natolik překvapilo, že budovu opustil a plechovku, obsahující písek na drhnutí nádobí, zanechal úřednici na památku.






Možné byste na to mohli jít jinak. Máte přítelkyni? V městečku Orsago v Itálii vešla do banky mladá žena se slunečními brýlemi, s parukou, v průhledné tunice. V patách jí ovšem byli dva maskovaní ozbrojení lupiči. Zmizeli nejen s ženou, ale i s kupou peněz. Při policejním výslechu byl úředník schopen uvést pouze to, že mladá žena pod svou tunikou už nic neměla?






Nemáte takové ambice, abyste se stal bankovním lupičem ? Nevadí, kapsařina má taky něco do sebe. Ale ukrást kabelku jisté paní Sharpeové z Los Angeles by se vám asi příliš nevyplatilo. Ta totiž nosí na procházky do parku speciální kabelku, do které uklízí odpadky po svém pejskovi. Jednoho pěkného dne jí byla taška odcizena. Zloděj, který očekával tučnou kořist, ze svého úlovku asi nebyl příliš nadšený?






Máte problémy s lupy? Možná to není důvod, abyste si kupovali předražené šampony. Někteří indiáni z amazonského pralesa nosí na hlavě malé opičky, které jim vybírají z vlasů hmyz.






Indiáni jsou vůbec velmi zajímaví. Piraroa z Venezuely pojídají pečené tarantule. Chutnají prý podobně jako ořechy?













Prameny: Ladislav Kochánek: Věřte, nevěřte

-bebe- | Publicistika | Peteno: 1622 | Hlas: -28 | slo: 24
Poet znak: 4591 | Poet koment: | Dal lnky tohoto autora >>

Hlasovn:
-3 -2 -1 +1 +2 +3

Komente
Pidat koment:
 Autor:
E-mail:


Koment ke lnku:

Svtky
Svtek m ofie
Ztra slav Pemysl

Doporuujeme Tiskovky.info - zprvy z prvn ruky

Nejoblbenj autoi
1. Michaela Mourečková (350)
2. Kateřina Vojtasíková (293)
3. Jakub Vantuch (276)
4. Eva Jaburková (273)
5. Eliška Trčková (192)

Doporuujeme ShopRyb.cz - rybsk poteby

Nejoblbenj lnky
1. Nobelova cena za literaturu 2003: John Maxwell Coetzee (342)
2. Dluh za projekt - Internet do škol (160)
3. Western Camp 2003 (154)
4. Ohlasy z Bazalů (134)
5. Přijímací zkoušky v Brně (126)


Optimalizovno pro rozlien 800x600 a IE 4.0 a vy, NN 4.0 a vy
WEB 2002-2005 David Havlek (Mon-gi), GRAFIKA 2002-2004 David Havlek (Mon-gi) & Deries, Verze strnek: 1.1
Nahoru