To je možnost, ale muselo by se to klikat nadvakrát, což není tak pohodlné. Ale plánuji přidat možnost u konkrétního díla kliknout na Doporuč dílo a rovnou to přepinkne na stránku, kde bude dílo předvybráno.
jasně, chápu. no není to zrovna nápad za milion
no a nešlo by tedy, že by se vybíralo z autorů, a u každého jednotlivého následně z jeho prací?
víš, jakože těch duplicitních názvů je tady dost, zrovna já jsem zápasila s tím, že jsem chtěla dát Inčinu práci - Poslední a byla tuším v trojím provedení a nešlo poznat, která je ta její, v tý roletce.
Registruji a děkuji, hned jsem si to vyzkoušela
Škoda že to nejde tak, že by se název napsal do rámečku a následně třeba v roletce upřesnilo, že se musí vyloženě projít a hledat, ale i tak, je to fajn, že alespoň nějak jde
Co se týká duplicitních názvů, nešlo by třeba, zpětně ne, ale do budoucna -
pokud bych dala název kterej už existuje, že by mě to systém nepovolil a donutil mě tak použít jiný, unikátní, prostě dosud neexistující, název textu?
Nevím no, jen nápad.
Jenny
Problému, že některá díla se jmenují stejně jsem si vědom, ale pokud by to zároveň načítalo u každého díla i autora, tak se to už nenačte vůbec. Dalo by se řešit přes dva výběry - nejdříve autora a pak dílo, ale to by se muselo řešit v AJAX, kde si ale nejsem příliš jistý v kramflecích..
Nicméně to, cos naznačil vypadá dost dobře, tím by se všechno s duplicitními vyřešilo
díky.