Kavárnička ti slouží jako prostředí pro výměnu informací o tom, co zrovna uživatelé mimo Poetu dělají.
bon jen pro pobavení. Všimnul jsem si, že mi zmizela ikona "člen rady".trochu jsem zkoumal a zjistil toto: členů rady je 22, Já byl dvacátýdruhý. Tedy jsem měl ikonu a mohl volit admina. Po osmi letech se přihlásil Shunker, dal dva komentáře a jedno dílko - a rázem je dokonce na třináctém místě, jako člen rady, Takže mi z toho vychází, že pokud jsem tu skoro denně., můj index aktivity je minimální. Stačí se přihlásit po osmi letech a jsem zase "ve hře".:) To není nic proti shunkerovi, toho mám rád a jsem rád, že se zase přihlásil. To je o tom, že Poeta má software za krále klacka. Takže ti, Frído, i když bych rád, zase hla s ve volbách dát nbudu moci :D (před 30601 hodinami)
Je dost pozoruhodné, že jako adminka nemám soupis členů rady - už jsem na to poukazovala víckrát. Ráda bych ten "zázrak" viděla na vlastní oči.
Hlas již nebudu potřebovat, bone, chci konečně letos dopsat novelu a musím ubrat litwebových aktivit. Nicméně díky.