Kavárnička ti slouží jako prostředí pro výměnu informací o tom, co zrovna uživatelé mimo Poetu dělají.
RadkaEm Nepatřím k těm, co by vložili svý dílo a zase zmizeli, aniž by věnovali pozornost druhým. Ale.....jak nedávno trefně poznamenal Stranger, ono jaksi není co komentovat. Na scifi jsem nikdy nebyla a ani netuším, co si počít s dívčími deníčky. Tak nějak nemám moc na výběr... :-/ (před 82308 hodinami)
Vložit dílo a zmizet - to by mělo být trestný.
a vím, že to může znít drsně, ale ať.
prostě to je takový zdejší rozrůstající se nešvar, který pak způsobil to, že mezi novými věcmi se objevovaly jen žánry, které nemusely oslovit...
Nicméně, Poeta je plnej textů, který jsou dobrý, a který nemají komentář, případně jsou zajímavý, i když už třeba komentář mají, ale třeba jsi je nečetla, jen cesta k nim není z první stránky no.
Takže bych to na tvým místě ještě zkusila
- 31.10.2016, 19:18
Díky já jen, že když jsem to četla, tak jsem si říkala, že zrovna tenhle příběh by se Ti mohl líbit, když nemáš ráda ani scifi ani dívčí románky
Zkus si třeba přečíst můj rozpracovaný příběh "Ztracená v minulosti"-to není dle mého názoru ani scifi ani dívčí deníček (na rozdíl od Posedlé láskou). Třeba to bude něco podle Tvého gusta
a vím, že to může znít drsně, ale ať.
prostě to je takový zdejší rozrůstající se nešvar, který pak způsobil to, že mezi novými věcmi se objevovaly jen žánry, které nemusely oslovit...
Nicméně, Poeta je plnej textů, který jsou dobrý, a který nemají komentář, případně jsou zajímavý, i když už třeba komentář mají, ale třeba jsi je nečetla, jen cesta k nim není z první stránky no.
Takže bych to na tvým místě ještě zkusila