Kavárnička ti slouží jako prostředí pro výměnu informací o tom, co zrovna uživatelé mimo Poetu dělají.
Petra Karasová Jsem trochu rozčarovaná z toho, že obsah básní nikoho asi moc nezajímá. No, tak tu radši budu publikovat prózu, ta se dá vždycky zlepšit. (před 88554 hodinami)
- 13.2.2016, 16:02
A takový básně jsou hodnoceny jako skvělé. Z toho vyvozuji, že to, že básně mají nějaký smysl, nikoho nezajímají, ale všem jde jen o tu formu. Zajímavé. Přitom na jiném literárním serveru mi ty básně hodnotí vesměs kladně.
- 13.2.2016, 16:00
No, přišla jsem na to tak, že třeba básně od mirroslavka (snad jsem tu přezdívku napsala dobře) jsou určitě dobře napsané podle pravidel, ale obsahem mi to přijde tak trochu mišmaš, dost často nechápu, co tím chtěl autor říci. Ale možná jsem jen blbá.
Nevím, jak jsi přišla na to, že obsah básní nikoho nezajímá. Ale pokud jsou básně prvoplánové, nepoužívají v podstatě žádných básnických prostředků a jsou prosty fantazie, tak není moc o čem mluvit. Proto - abych mluvil za sebe - jsem Ti psal o hrubých chybách ve formě, protože to se zlepšuje snáze. Ale slibuju, že už Tě nechám na pokoji, protože jsem si vědom luštěniny padající na vertikální konstrukci.