Kavárnička ti slouží jako prostředí pro výměnu informací o tom, co zrovna uživatelé mimo Poetu dělají.
Alternativ Chystám se na zítřejší odlet na Maltu. Budu tam 14 dní, během nichž mě na Poetovi nespatříte, protože tam sice bude wifi, nicméně tu hala bala kombinaci čísel a písmen, která je mým současným heslem, si už fakt nepamatuju. Doufám, že tam bude pěkně a taky že mě za tu dobu systém odsud neodhlásí. Budu louskat Aj, zatímco budu vzpomínat na vás, kolegy poety. A po návratu se nejspíš můžete těšit i na nějakou tu báseň o Maltě, pokud to tam bude stát za to ;) (před 102692 hodinami)
Zcela ješitně tohle beru jako lehkou provokaci (a tichou závist). Jestli správně chápu, jazykový pobyt. Kamarád teď absolvoval dva měsíce na Bali, jsem zvědav, jestli mu to dalo něco jiného, než rakovinu kůže
Vida, Malta, tam jsem nebyla, ale chtěla jsem tam, takže nevím sice jestli tam jedeš jen tak, k moři, potápět se, nebo i jinak, za akcemi na Maltě, dva festivaly, umění a vína, to se máš, užij si to