Kavárnička ti slouží jako prostředí pro výměnu informací o tom, co zrovna uživatelé mimo Poetu dělají.
Takže aletko, protože ani já si nenechám vše líbit a protože mě k tomu nutíš svou naprostou ztrátou soudnosti, uveřejňuji zde všechny zprávy, které jsem ti poslal do soukromé pošty za zhruba poslední tři měsíce – jsou všeho všudy dvě. První je z 18.6.: „Kdo maže, ten jede“. Tohle jsem napsal poté, co jsi smazala asi 30 svých děl s mnoha mými komentáři. Druhá je ze 4.6.: „To je fajn, že je tu ta možnost zpětně mazat hodnocení, člověk se uklikne raz dva.“ Tuhle zprávu jsem ti napsal poté, co jsi mi zpětně smazala hodnocení u mého textu Vskrytu, který jsi den předtím ohodnotila bez komentáře pětkou. A to je vše. Teď mi prosím řekni, kde je ona pomluva, ze které jsi mě veřejně obvinila. Pokud si teď nějakou vysypeš z rukávu, požádám Davida, aby to ověřil a následně veřejně sdělil, že se jedná o výmysl . Máš po tom všem ještě sílu na omluvu? (před 111828 hodinami)
- 20.6.2013, 12:51
Já už tvé češtině nějak přestávám rozumět
- 20.6.2013, 12:49
Jmenuj, tu pomluvu, Michaeli. A cituj doslova dotčené místo!!!"
Tím jsem ti jasně naznačila, že jsem se žádné pomluvy vůči tobě nedopustila.
- 20.6.2013, 12:46
Mě nikdo z pomluvy neobvinil? Cituji z dnešního chatu: "Michaeli a Jenny, perte si svou špínu mezi sebou a nezaneřáďujte mi poštu vašimi vzkazy." A dále: "Jmenuj, tu pomluvu, Michaeli. A cituj doslova dotčené místo!!!"
Aletko, nákladej opatrně se slovy...