Kavárnička ti slouží jako prostředí pro výměnu informací o tom, co zrovna uživatelé mimo Poetu dělají.
Poeta.cz No zkouska o uklidneni byla - vazim si kroku Jenny (i kdyz ji v lasce nemam ani nadsle) presto v sobe nasla jeste zbytek cti. Jen se ukazalo kdo jaky je kdo opravdu celou dobu utoci, a kdo se citi byt vladcem. Satane jsi ubozak a to se nezmeni. Ted sis zavolsl Inku protozes na to sam uz nemel. Vladnete si tu hezky a svele necht poeta jde do pr.... Sláva blbosti a čest odcházejívším. Nutno podekovat i Davidovi za pokus o reseni situace. Presta se obavam, že on uz davno neni "majitelem" webu. Tak se tu mejte a smrdtecdi tu pod svou pychou. Ja si jdu uzivst leta. Dekuji vsem slusnyma inteligentnim uzivatelum. (před 111836 hodinami)
- 20.6.2013, 07:34
Škoda, že mi zůstalo.utajeno, který krok máš na mysli, Harry. Pokud mohu mluvjt za sebe, neomluvila se, jen se mi v soukromé zprávě vysmála. Ale každému, co jeho jest...
Nikoho nevolám ani jsem nevolal, pořád žiješ v iluzi, Františku. Problémy si vytváříš sám, tenhle status je krásný příklad. Nemáš nic podloženého a hned osočuješ. Skončil jsi se svým monologem?
- 20.6.2013, 04:19
Debilni pripominky k preklepum si strcte nekam nejlepe do zadni casti tela....