Kavárnička ti slouží jako prostředí pro výměnu informací o tom, co zrovna uživatelé mimo Poetu dělají.
Harry, ta touha po modré je asi veliká :-) Chápu, že tě to naštvalo a nevím, kolik jsi tu měl děl, ale dobře přes stovku jich bylo. Tím skrouhnutím na šest jsi to převrátil do druhého extrému. Není to tak dávno, co jsi tu chtěl zavádět tvrdé sankce za mazání děl. (před 112555 hodinami)
mně už tady naštvalo taky pár věcí, hlavně ze staru teda
ono psychická labilita je čubka, když ji lidi nemaj v normě, tak pak dělaj tadyhle ty excesy
smazat víc než 150věcí, protože mě někdo nasral?
dobrý no. řešení ničeho. akorát pro dotyčnýho jakejsi ventil.
- 21.5.2013, 11:51
"Když vám tak překážím, je jednoduché řešení" - tohle je, Harry, tvá typická prchlivost, a za pět minut nebudeš vědět, žes něco takového napsal. Mně osobně nepřekážíš. Já si jen dovoluji s tebou diskutovat
Ano, on pro svoji pravdu zemřel. Ty jsi nejdříve poplival ty, co ti na ni útočili a potom jsi poplival a odvolal i tu svoji samotnou pravdu. Hrdina jak se patří.
- 21.5.2013, 11:37
Rozeberu to s tebou osobne pokud dovolis
- 21.5.2013, 11:36
Tak zkusím to ještě jednou, Harry. Psal jsem, že vidím obě strany.
"Když je někdo idiot, řeknu mu to" - v tom je možná ten problém. Dospělý člověk nemusí vždy dotyčnému říkat, že je idiot, i když jsi to o něm myslí
Harry, Harry... Jak jsi mohl psát o Husovi, pověz mi. Necháš se strhnout k tomu, co tady předvádíš a zahodíš všechno, co jsi tu měl. A proč? Kde je to tvé "neodvolám"? Porušuješ svá vlastní přikázání. Vzdal jsi se svojí pravdy pro pravdu jiného. Bez boje, jen s hubou plnou nadávek. Jen kvůli pošramocenýho ega. Kde jsou tvé ideály?
- 21.5.2013, 11:30
Jo jsem zly a spatny - super -.- Hlavne ze mas jasno
Kdyz je nekdo idiot reknu mu to ...
- 21.5.2013, 11:28
Vidím obě strany, Harry. Vidím, že občas, když někdo řekne něco, co se ti nelíbí, začneš dotyčného hned urážet, nemáš problém nazvat ho idiotem - a vůbec se to netýká Sata
- 21.5.2013, 11:26
Ja tu budu jen nebudu vkladat - je na tobe koho soufis ja mam svedomi ciste
- 21.5.2013, 11:25
Nevim ze nechcete videt ze ten spatnej nejsem ja ale jiny -
- 21.5.2013, 11:25
To že na Poetovi končíš, jsi říkal už mockrát
- 21.5.2013, 11:23
Navic nemusim se obhajovat jsem svobodny clovek
- 21.5.2013, 11:23
Klidne at nemam zadnou - ale ne jen ptoto ze szpi nekdo leci nejaky mindraky
Uz tu jednou pro vzdy bude max 10 del na poetovi koncim - budu jen komentovat a hodnotit mozna soutezit