Kavárnička ti slouží jako prostředí pro výměnu informací o tom, co zrovna uživatelé mimo Poetu dělají.
Poeta.cz Osobní Houfem ovečky (10 hodin) A tak se táži! (24 hodin) Stíny chrámu Notre-Dame (-2) Mým básním (-1) Posel pekla (-3) Houpačka (0) Noční scenérie (-1) Vězení (0) Návrat k nevinnosti (0) Rodina (0) Ze srdce (-3) V hospodě "Na Růžku" (1) Keplerovy zákony (0) B(l)ásním (0) Total down (-1) Tisíce hvězd (0) Ukolébavka pro berušku (0) Stesk (0) Nohsled (0) Útěk (0) :) (před 112567 hodinami)
- 21.5.2013, 10:37
Nelíbí se mi Satova stupnice hodnocení, protože ve své podstatě čtenáři "přikazuje" myslet si o dílu to či ono /já například, pokud bych se kdy vůbec snížila k tomu, ohodnotit autora například dvojkou, tak jedině proto, že bych tím říkala, sice nic moc, ale alespoň za snahu-třeba/ To je právě ten věčný spor tady, o tom, jestli je třeba té stupnice od -5, když takto stejně nikdo nehodnotí, tedy pokud k tomu nemá zvláštní důvody. Ostatně, ke všem bodům, hlavně ale k tomu mínus pětkovému, je snadné odpovědět: a nutí snad někdo někoho, aby /takto "napadené" dílo/ četl?
No, jinak hezký den a bylo by dobré, zakopat válečnou sekeru Venku je tak krásně
- 5 = zažaloval bych Tě za ztrátu času
- 4 = rozhodně ztráta času a ostuda samotného autora
- 3 = dílo, které nějakou formou uráží nebo pohoršuje
- 2 = hodně formálních chyb
- 1 = dílo bez inovace či osobního vkladu
0 = četl a působí jako kapka v louži (takže nic)
1 = zaujala, dočetl do konce, bez většího zapření
2 = dobré dílo, více násobné čtení je stále v pozitivní rovině
3 = velmi dobré dílo, jako čtenář si odnáším užitečné poznatky
4 = dílo hodné sbírky či sborníku, velmi rád jej čtu, uvažuji nad ním a pokouším se pochopit jeho vnitřní mechanismus
5 = "jsem červ proti autorovi", báseň s velkým B
_____
Stačí?
No, jinak hezký den a bylo by dobré, zakopat válečnou sekeru