Jde o to, že nikdo z nás nezná ty ostatní, známe navzájem svý texty, a ty nemají s autorem jako člověkem mnohdy nic společnýho.
Autor špatnýho textu může být skvělej člověk, stejně tak autor krásný poezie hovado.
To platí i pro zmiňovaný chování na webu -
apatie ke komentářům apod..
Komentáře jsou jakousi službou pro každého publikujícího,
a pokud ani po delší době takový člověk nejeví zájem a "nepracuje" pro web, stejně časem
pro nezájem ostatních odejde.
Ale právo na toto chování jistě má.
On to může být i doktor práv, takže řeči
o debilech na základě odlišnýho chování jsou silně irelevantní.
- 26.4.2013, 17:54
Aletka popsala presne muj problem - ja proste jsem velmi slusny recnim a retor ale psat sve myslenky nejak neumim
- 26.4.2013, 16:33
Myslím, když nedostane odpověď...
- 26.4.2013, 16:32
Vlastně jsem chtěla napsat něco podobného, jako Zak. Myslím, že je trochu i pod úroveň, "tahat" z toho, kdo nás třeba jen ohodnotil bez komentáře, aby zde vypsal své důvody. Ovšem odpověď na komentář, tu člověk tak nějak automaticky očekává, to působí tedy opravdu hloupě až skoro namyšleně. A někdy třeba zbytečně
- 26.4.2013, 14:49
nezlobím se, jenom říkám,že je to svobodná volba každého člověka, kde bude psát a je svobodnou volbou každého, jak se projevuje.
- 26.4.2013, 14:41
Nezlob se ale podle me se na lit web chodi pro nazor. :/
- 26.4.2013, 14:25
My to nemusíme chápat. Ten člověk to tak chce, asi mu to vyhovuje. Třeba je to na něj krátká doba,aby začal komentovat. Nevím proč a hlavně, to jsou jeho důvody, má na ně právo. Stejně jako publikovat veřejně . A znám tě, vím,že ti sem tam něco uletí
- 26.4.2013, 14:16
Tak at si zalozi blog a je tam - promin ale tohle je nad moje chapani
- 26.4.2013, 14:15
Ujlo mi to jsem impulzivni - znas me
- 26.4.2013, 12:09
já myslím, že každý může jít kam chce. Jak se prezentuje je jeho vizitka, jak tvůrčí, tak osobní. Oslovovat se "debile" by na literárních webech taky být nemělo
Autor špatnýho textu může být skvělej člověk, stejně tak autor krásný poezie hovado.
To platí i pro zmiňovaný chování na webu -
apatie ke komentářům apod..
Komentáře jsou jakousi službou pro každého publikujícího,
a pokud ani po delší době takový člověk nejeví zájem a "nepracuje" pro web, stejně časem
pro nezájem ostatních odejde.
Ale právo na toto chování jistě má.
On to může být i doktor práv, takže řeči
o debilech na základě odlišnýho chování jsou silně irelevantní.