Kavárnička ti slouží jako prostředí pro výměnu informací o tom, co zrovna uživatelé mimo Poetu dělají.
Poeta.cz Dnes jsem byla na pohovoru ohledně nové práce. A teď vůbec nevím, jak se mám rozhodnout . Zůstat, odejít, zůstat, odejít.....a kopretiny zatím nikde :( (před 113899 hodinami)
To je hrozný... Nedivím se ti, ale dětí je mi líto. Já už jsem ze sociální sféry odešla. Nabízeli mi jen samou streetwork a pokaždé trvali na řidičáku, což já nemám a mít nebudu. Teď studuju pedák a učím angličtinu.
- 27.3.2013, 20:14
Jo jo. Ale už mám jasno. Když jsem dnes šla k bankomatu, řekla jsem si, že jestli už mám lednovou výplatu na účtu, zvážím ten odchod. Jestli ne, je to jasný. No a co myslíš? Už toho mám dost. Nemůžu pořád jen dělat charitu. Já mám taky složenky. Jenže to nikoho moc nezajímá. Milá paní Vodičková klidně nechá svých 600 podřízených bez peněz tři měsíce. Dnes jsem se od vedoucí dozvěděla, že ty lednový výplaty nebudou ani příští týden. A únorových raději nemluvím. Asi bych to neměla psát takhle veřejně, ale jsem z toho hrozně rozčílená. A že za to může jen jen stát a paní Vodičková je v tom nevinně?? Blbost. Bohužel, se vším na trh nemůžu. Občas bych fakt ráda.