Kavárnička ti slouží jako prostředí pro výměnu informací o tom, co zrovna uživatelé mimo Poetu dělají.
Poeta.cz Devils_PIMP [23.03. 16:49] Ty vole jak ma tenhle po*** stat kur** fungovat kdyz ani oficialni stanky MFČR neni schopny udelat funkcni posr*** hypertextak - to uz umej i postizeny decka ve skolce, kur*** (před 113974 hodinami)
- 24.3.2013, 12:46
Hypertext umis ani zo nebis zadej do wordu treba www.poeta.cz a dej entr...
- 23.3.2013, 22:15
Tak to umíš víc jak já
- 23.3.2013, 21:06
Snehu ja nejsemmpc mag ale funkcni hypertextak umim
- 23.3.2013, 18:46
Jsem retard Nikdy jsem nic takovýho nedělala a ani mě to nenapadlo. Já s technikou moc kámoš nejsem. I telefon mám jen na volání a psaní zpráv - tím končím
Máš pravdu, Fando, jsou to retardi, hold, nenaděláš nic. Kde si budeš stěžovat? Jedině v hospodě u piva, jinak vůbec. + jsou horší věci, kterých se obyčejný člověk nedovolá.
- 23.3.2013, 17:10
Nerikej ze neumis ve wordu udelat to aby kdyz tam bude webovka se na to dalo kliknout a stranky se tak zobrazily - nehlede na to ze to dela word sam a pak se to da ulozit jako html kod tak kur** snad u mej aspon zkopirovat klic nebo jsou uplny retardi ty vole ... :/
- 23.3.2013, 16:57
Ježku, ty ses rozčílil Většina textu vypípaná, hm.... Klídek, Harry. Já asi budu muset zpátky do školky, abych se to tam naučila, protože vůbec nevím, o čem mluvíš