Kavárnička ti slouží jako prostředí pro výměnu informací o tom, co zrovna uživatelé mimo Poetu dělají.
Poeta.cz Zoufalá situaci si žádá zoufalé činy. Vážení poetové, obracím se na vás s velikou prosbou. Zajisté vám něco říká Fond ohrožených dětí. Je to zřizovatel všech klokánků v republice. Právě řešíme existenční problém. Peníze, co jiného. Jestli někdo z vás pracuje v dobře prosperující firmě, poptejse se svých nadřízených, zda-li by byli ochotni jednorázově či dlouhodobě, finančně či materiálně sponzorovat některý z našich Klokánků. Za zeptání nic nedáte. A pokud na to někdo kývne, budeme vám nesmírně vděčni. Omlouvám se, jestli je to ode mě moc troufalé. Jsem děsně zdeptaná z dnešní porady. Stát je proti nám. Od počátku. Všecko jsme přezili. Hlavně díky sponzorům. Přežijem i tohle? (před 115290 hodinami)
- 29.1.2013, 23:02
Nechci ždímat ani chudé studenty, ani naše chudičké školství. Tohle je dotaz spíš pro větší firmy. Nebo pro milionáře Já jen, kdyby někdo pracoval tam, kde to sype. Nebo měl něco zašitý v matraci