Kavárnička ti slouží jako prostředí pro výměnu informací o tom, co zrovna uživatelé mimo Poetu dělají.
Poeta.cz Zas uvazujimo odchodu z poety - ocividne tomu vsemu nezozumim :( Nevim co je spatna a dobra basen :/ No vas nazor? (před 115379 hodinami)
- 24.1.2013, 23:04
Poslusne hlasim, ze nejancim
- 24.1.2013, 19:23
Ty trdlo, co sis to vzal do hlavy? Takhle o sobě smýšlíš? Nech toho. Nejsi bahno ani vidlák jak často říkáš. A na webu bys určitě chyběl. Tak nejanči Hlavu vzhůru.
- 24.1.2013, 18:27
No pavli jakoo ja jsem proti tobe vazne nekde dole v prachu spiny a reaguji obecne
jde o ten pekelný dech?
bahno? kdo tě tak označil, či tohle označení preferuješ osobně?
Fando, prosimtě, z čeho tak usuzuješ, já jsem asi mimo obraz...
spousta kvalitních autorů a kritiků odtud odešla a je to škoda, úroveň básní, která se tu poslední dobou objevuje je nižší, já nejsem žádný top-strop, začínala jsem tu pod dozorem těch vynikajících...
nemyslím si osobně, že jsi špatný autor-básník a co se tvých komentářů týče, nemám přehled... můžeš mi to, prosím, vysvětlit na nějakém konkrétním příkladu, nebo mě někam odkázat?
- 24.1.2013, 17:36
Je tu tolik vynikajicich autoru a uprimne ja jsem ---- bahno? ----- kazdopadne to vse vidim jinak no
tohle slyším co chvíli... odejít jen proto, že se někde usmyslel neakceptovat názor druhého na jakékoli úrovni, je chabá výmluva...
vyjádři názor, pokud o něj druhý nestojí, ignoruj...
pokud je tvůj názor považován za špatný, rozeber si svůj názor, jeho vyjádření a pak hledej chybu v druhém a v jeho pohledu na věc
polemizuj, ptej se, nech si vysvětlit, braň se, ale nebuď útočníkem...
nikdo nemůže stanovit měřítko dobré a špatné básně, nic není tak černobílé...
něco je kvalitní, něco méně... vše je subjektivním odrazem našeho vnímání reality, abych ty psychokecy ze skript taky nějak zužitkovala
nevím, k jaké situaci se to vztahuje, ani k jaké básni... ani s kým jsi polemizoval, nebo na koho odkazuješ...
ale nic se nejí tak horké, jak se uvaří, kromě polévky, tu já ráda horkou, ale nezapomeň foukat !