Kavárnička ti slouží jako prostředí pro výměnu informací o tom, co zrovna uživatelé mimo Poetu dělají.
Poeta.cz Dojima me to jak nepremyslime - at uz u voleb nebo u hysterie kolem amnestie nebo hysterie kolem nekoho kdo byl v KSČ. Lidé se nechají vodit jak ovce na popravu jen proto, že jim to někdo řekl - bez vlastního názoru, slepě - v téhle republice začíná platit heslo čím tupější je stádo tím má pasak vetsi moc. Jsme tam kde jsme byli a kdo si mysli ze zijeme svobodne tak se myli. Ridi nas televize a niviny - treba MFD - ktersa z poloviny patri Schwarzenbergovi - tezko pujde pro Zemana atd atd. Nova a Prima ktere jdou komercni a v jejichz kreslech sedi bohati volici pravico nam jiste podaji neutralni pohled - tezko ... Je mi smutno a je mi zle - zoufalstvi z bezmoci (před 115556 hodinami)
taky mi na téhle společčnosti dost věcí vadí, ale nejhorší je, že s tím nemůžeš prakticky nic dělat, alespoň jako jednotlivec ne. Za komunistů, když měl někdo jiný názor, tak ho zavřeli. Dneska když má někdo jiný názor, tak ho zas nikdo neposlouchá. Jediná cesta by snad byla dostat se do nějakého sdružení (jako je např. Klíčové hnutí), víc lidí už víc zmůže. Já v těchto volbách volil Táňu, protože ji považuju za ztělesnění dobra, ideálů Havla atd... ve druhém kole bych musel vybírat mezi Schwarzenbergem a Zemanem, a to je z mého pohledu prašť, jak uhoď, akorát jeden je Kalouskova loutka a druhej Klausova loutka. Je to smutný, no :(
- 17.1.2013, 17:16
Bojuji i proti vlastní blbosti
- 17.1.2013, 14:57
Na FB jsi zahájil tažení proti lidské blbosti. To je ošidná věc. Je založena na premise, že blbci jsou vždycky ti druzí. A k tomu já bych se připojit nemohl. Občas se totiž sám chovám jako blbec...