Je vyloženě hloupé, vyžadovat od komentujícího, by předvedl svou tvorbu. Komentující je autorem pouze své reakce pod dílem. Pokud je autorem jiných textů, s komentářem pranic nesouvisí.
- 3.4.2012, 20:12
já mám oči dokořán - poznal jsem takové jako jenon - uvidíme co přinese čas ale prorokuji že nic dobrého pro poettu to rozhodně nepřinese - to mi věř - howgh
logik neodmítá publikovat, logik publikuje jinde, má u sebe odkaz na stránky, tak jako ty, nebo kdokoliv jiný zde. to je jedna věc, druhá je tvá maskovaná výhružka? to docela brzo, po pěti dnech. prober se!
- 3.4.2012, 20:05
Jenny to je dost zkreslený pohled - zvláště vezmeš-lůi v úvahu holý fakt že logik odmítá publikovat své dílko - už jen když uvážíš kdo začal útočit. A nehledě na to jsem jeden z mála kdo se to tu snaží rozhýbat, já se taky klidně na to můžu vyprdnout.
já to vidím trochu jinak Devilsi, beru, si tady novej a máš pocit, že se musíš prosadit, ale i prosazení sebe sama chce čas, takže na to mysli.
- 3.4.2012, 19:58
Já si nezačal Jenny - to je nutné si uvědomit a srát na hlavu si nenechám to zkoušeli už jiní. Jistí autoři chodí po netu a jen provokují, buzerují, sami nic moc nepředvedou a jen si léčí jakési komplexy na bezbranných - to je idiocie...