Koukám, že se do nás Josef pěkně obul. No, že se jednou za rok sejdem, to je pravda, díky nedostižné obětavosti jedné indigové bytosti. Že se hodně chválíme, to je taky pravda, protože se tu prostě sešli lidé, kteří mají stejný nebo podobný vkus, co se básní týče. To, že bychom bez rozmyslu chválili všechno podle jména, je nesmysl.
Na ten rytmus si potrpím hlavně já, mám ráda vázaný verš, ale ani volné veršování mi není cizí
Je otázkou, co je to dokonalá báseň. Určitě bych se neodvažovala to tvrdit ani o jedné svojí. Mám ale na poezii určité nároky, stejně jako každý z nás, a ty se pak snažím u každé básně hledat. Že je to individuální záležitost, to je samozřejmé.
No, jak napsala Jenny, jsme tady jenom lídé, každý se svými chybami. Ale třeba se ti tu opravdu zalíbí
Ano, je to tady hezky udělaný, co se týká designu a tak co se týká toho, jak to tady funguje a chodí, bude lepší, když si uděláš názor sám a ten nezískáš z pár hodin, ani pár dnů.
Tak jako jinde, i tenhle web je o lidech, takže vítej a rozhlížej se
Jožine, promiň, ale hloupě tady komentuješ celkové dění na Poetovi. Taky nás tu všechny shazuješ, cítím, že Ti vyhovuje taková buřičská nedostižnost, což se mi na Tobě nelíbí.
ano to je, ale jen pro pár přátel, kteří si vzájemně chválí svá dílka a hlídají své bodíky, poté se scházejí, vychvalují svá dílka a s neutuchujacím zájmem usínají, bohužel na českém netu není žádný server pro blázny, na poetovi je správná básen jen dokonalá a hlavně musí mít rytmus, pro mne osobně je větší zážitek básen, kde si rytmus musíš hledat sám a pokud není a zasáhne srdce, tak nač
Na ten rytmus si potrpím hlavně já, mám ráda vázaný verš, ale ani volné veršování mi není cizí
Je otázkou, co je to dokonalá báseň. Určitě bych se neodvažovala to tvrdit ani o jedné svojí. Mám ale na poezii určité nároky, stejně jako každý z nás, a ty se pak snažím u každé básně hledat. Že je to individuální záležitost, to je samozřejmé.
No, jak napsala Jenny, jsme tady jenom lídé, každý se svými chybami. Ale třeba se ti tu opravdu zalíbí