Kavárnička ti slouží jako prostředí pro výměnu informací o tom, co zrovna uživatelé mimo Poetu dělají.
o (před 136530 hodinami)
- 20.9.2010, 20:51
Hesí - je to nevděčné. To jsem ani toho Pekelníka nekritizoval, jen jsem mu naznačil, že naše pojetí je od sebe tak daleko, že chápu jeho poznámky k mým pracem a bez nějakého šprajcování ho požádal, aby už ke mně nic nepsal. Jak jsme daleko od sebe ? hodně. Já jsem spíš na přírodu, on tu vypráví, jak si hraje s mužstvím. Mně to nevadí, už jsem četl leccos - je to jen jeho volba psaní, píši to jen jako míru vzdálenosti mezi našimi tématickým oblastmi. Je samec, tak se předvádí... no.
Nebruč, me2de. Když někdo o kritiku nestojí, tak mu ji nebudeme vnucovat. Já taky občas těžko volím slova. Jednak se většinou nedokážu přesně vyjádřit, co mi vlastně na daném díle nesedí, protože nejsem dostatečně vzdělaná, a jednak nechci autora odradit. Vím, jak se to strašně dotýkalo mě, když jsem přišla na Písmák.
krom toho se těžko kritizuje, když ostatní pějí chválu na obsah básně. Ale asi se do toho pustím, někdo to dělat musí :oP