Kavárnička ti slouží jako prostředí pro výměnu informací o tom, co zrovna uživatelé mimo Poetu dělají.
Chesty nechápu některé hodnotící tady. Pokud dílo není vyloženě abstraktní, tak jej ihned potopí. Přímost se tu nevyplácí. A navíc komentovat něco takovým stylem, aby z toho měl autor potom těžkou hlavu, jestli mysleli něco vážně nebo ne....hloupý přístup, který (před 135794 hodinami)
Musím potvrdit, že tohle je opravdu dost přátelský server. Chceš-li zakusit, co je to nelítostná kritika, zkus třeba LiTerra.cz (i když, jeden nikdy neví...)
Souhlasím s předchozími a doplňuji: je nesmysl, že "když dílo není vysloveně abstraktní, hned ho potopí" a už vůbec že "přímost se nevyplácí". Jde o originalitu, schopnost sdělit myšlenku a udržet pozornost čtenáře. Na tomto serveru jsou skuteční lidé, tudíž každé hodnocení je subjektivní, ale řekla bych, že více-méně spravedlivé - zatím mi žádná výtka k mému dílu nepřipadala neoprávněná.
Plne souhlasim s Ingrid.
Vis, ona urazena jesitnost je spatny radce. Precetla jsem si vsechny verejne komenty k tvym dilum a ani jeden nespada do te kategorie, kam je radis ty. Vysmech a kritika dila jsou dve naprosto odlisne veci. Nestrilej do davu. Uc se dobre minenou kritiku prijmout a pouzit ke svemu zlepseni.
Hele Chesty, ordinuju už na tomhle serveru pár let.Pokud je mi známo, nikdo si z Tebe šoufky dělat nehodlá.Takže pokud si lámeš hlavu s tím, zda-li jsou komentáře míněny vážně, tak opravdu jsou.Jak už jsem psala stokrát, chlíveček s písmenkem si bohužel nezavdá s neverbální komunikací, někdy se do rámečku komentáře nevtiskne opravdu to, co komentující říci chtěl.
Domnívám se, že je hloupé zejména to, že lidi tady hned odsuzuješ a přitom jsi nepoznal, jak to tady vlastně funguje.Mrkla jsem na Tvou básen Jsi, není nijak zdařilá, dle mého laického názoru, ale že Ti někdo sem tam napíše, že je třeba na sobě pracovat, vezmi to jako kompliment.Tenhle kompliment se řadí do fronty dobrá rada.Když publikuješ, musíš se připravit na jakoukoliv reakci a být schopen ji přijmout.Nic z komentu není útok na Tvou osobu, jak si mnoho zde začínajících myslí.Tohle je vcelku přátelský server a jeden druhému se vlastně snažíme pomoci.Záleží jen na úhlu pohledu.Ber to tak, že ostatní jsou především čtenáři, kvůli tomu publikuješ, pokud se nemýlím.V další řadě jsou to čtenáři, kteří se slovem mají co dočinění.A i když je to server amatérský, mnoho z nich amatéry už dávno nejsou.
Nikdo Tě od psaní rozhodně odradit nemá v úmyslu.Zkus to všechno uchopit za jiný konec.