Drahý Devilsi, musíš to brát s nadsázkou. Jejda, vždyť o nič nejde. Jo, je to super vyhrát. Já jsem už taky párkrát vyhrál, ale vždyť se nic neděje, pokud se to nepodaří. Život jde dál.
Já jsem tele. Na první místě je Hesííí s počtem 44 bodů, za báseň - Kolem nás. No, tohle je fóópáá. To je tou autoškolou, kde jsem byl dneska opravdu moc dlouho. Omlouvám se Ti, Simčo.
Harry Poilot - Dětský spánek
Josef FoFo - Co je vlastně kolem nás?
Egon O.Sirka - Báseň o předčasné touze
Hesiona - Kolem nás
Paulette - Nevděční
aletka - Co je kolem nás
kajman - Po zaznění zanechte tón
Harry Poilot - Dětský spánek
Josef FoFo - Co je vlastně kolem nás?
Egon O.Sirka - Báseň o předčasné touze
Hesiona - Kolem nás
Paulette - Nevděční
aletka - Co je kolem nás
mám dotaz, sice trochu od věci, ale přesto se týká soutěže a zadávání tématu, takže:
Dědek co? on se toho zřekl, nebo to už proběhlo, když jsem tu teď týden nebyla.
Tak se omlouvám Westovi, že jsem hodnotila Josefovu báseň, aníž bych si přečetla tento komentář s věnováním, dokonce aniž bych tušila, že jde o báseň soutěžní. Tak ať se jí daří-mne oslovila.
Josefe, byla jsem minulý týden tak otrávená, že jsem měla stejný úmysl jako ty - snad vyjma toho mazání. Ale nakonec mi to nedalo a jsem tu pořád
Když zmizel ten, co mával červeným hadrem, je tady docela klid, a věřím, že i ty se budeš pořád vracet
Ať se ti daří
Vážení přátelé, chtěl jsem si od poezie na čas odpočinout, po tom všem, co se zde dělo a totálně mě to znechutilo. Ať už se jednalo o plagiátství, několik nicků jedné osoby či nejapných poznámek u tvorby.
Také jsem smazal všechná svá díla, které mám v plánu trošku renovovat. A pravděpodobně v příštím roce vyjde má první sbírka básní. Tak mi držte palce, jelikož je to jen díky Vám. Díky Vám publikuji a díky Vám jsem začal vidět poezii v úplně jiném světle. Děkuji.
Ovšem... kdo si poezii jednou zamiluje, tak bez ní žít nemůže. Tudíž jsem občas zavítal na mé oblíbené poetické stránky a zde jsem objevil soutěž na téma "Kolem nás." A tehdy jsem si položil otázku "Co je vlastně kolem nás?".
Kolem nás je svět, který utíká svou cestou a my z mostu hledíme, jak nám proudí pod nohama. Svět, co nás nevidí, vzdálen o pár kilometrů dál nás již nezná. Svět vzdálený veškerým našim představám. Svět nezajímající se o naše maličkosti a velikášství. Takže co je vlastně kolem nás???
Weste děkuji za krásné ač nicotné zamyšlení nad touto otázkou, jež sice nic nevyřeší, ale ta báseň se mi psala sama. A jako poděkování, že jsem vůbec mohl přemýšlet o všedních věcech i nevšedních, Ti ji daruji. Je Tvá.