Můžeme - opakuji - můžeme si myslet, že za vším stojí zkouškové a blížící se státnice jednotlivých jedinců.
A nebo že prostě pěkné počasí krade čas pro sezení u PC. Jednoduché (jak snadné je lhát si!)
Ale Jenny má pravdu.
Komentování je spíše orwellovská stavba mlýnu.
Ke komentářům obecně...ach jo.
nebrala jsem to nějak emočně, nebo nějak v tónu bez oktáv. Jen jsem do vysvětlovala svoji vsuvku kolem spamu.
Co se týká tématu - "NÁSTĚNKA" - tak mám dojem, že David tohle ošetřil již na četné výzvy z minula od Hesiony tím tzv. "boxíkem"
je to sice lepší, než nic, ale zase na druhou stranu, i za sebe musím podotknout, že by viditelnější místo bylo lepší.
Můžeme to zkusit "vymyslet" kam a jak a tak, to kolem dokola, ale to by bylo lepší směrovat do fóra Náměty a vylepšení, které tu je již také aktivní.
Za sebe nutno podotknout, že jsem momentálně ve fázi bez myšlenek a případného myšlení, občas zpestřené bolestí hlavy a to když se vhodně smíchá, mám o zábavu postaráno
Nevyvlékám se, jen informuji, že já co se nápadů týká momentálně - mlčím.
Takže.
Ale ostatní mlčet nemusí, ba právě naopak, inovacím a nápadům se meze nekladou.
Proto s chutí do toho a .... dál to všichni známe
Rozhraní webu je trochu divné. Věci jako soutěže a pod. by měly být víc vidět, aby to člověka přitáhlo. Já osobně jsem si soutěže všiml čistě náhodou, když jsem nakoukl do fóra. Přitom takové věci jsou přínosné, protože lidé jsou od přírody soutěživí. Ta nepřívětivost se i odráží na provozu. Ten je tu hodně malý na to, kolik je uživatelů. Takže ta nástěnka by fakt NEBYLA zbytečná.
Jinak vyložené zbytečnosti tu nevidím, všichni jsou hodní, chytří a moc fajn
Jasnačka já to beru, ale tady bez emocí nepochodíš
Spam se tu tuším objevil již nekolikrát a nikdy nenapáchal žádné škody, jen debatu nad prázdnou dlaní.
Nástěnku bych bral, ale nejspíše je potřeba tím pádem upravit i celkový vzhled Poeta.cz, něco posunout, něco vyřadit atd.
Klidně bych se vrátil k obrázkům vedle loga.
Hodně lidí je vidí jako infantilní pozůstatek, možná to tak je, kdo ví. Hodně lidí řekne, že to odrazuje, taky je to možnost.
Ale zatím jsem nikoho neviděl, že by přišel s konstruktivním řešením, co místo nich dosadit nebo s návrhem jiných obrázků, když tyhle jsou jako ze školky.
Osobně nic proti nim nemám, nechávají mě žít. Ano, jsou dětinské, ale i sem chodí děti s věkem, že málem některých jsou to potomci.
Inko, spam nebyl nějak rozsáhlý, tipuji. Postihlo to opět pár lidí, nevidím potřebu řvát hoří, když smrdí jen cigareta. Ale nástěnka je zajímavý nápad (jako kvantum jiných šípkových Růženek).
přišlo mi vhodný nějak reagovat, ačkoli to, že to byl spam se domýšlím, nicméně sedí to nejlíp.
Já tu v tu dobu, inkriminovaných cca 12 hodin ani nebyla, odpočetla jsem to od toho, kdy mi přišla zpráva a od toho sdělení Davida, že dotyčná(ý) byla smazána.
takže, jen taková do-vysvětlivka mého.
No. Rovněž oceňuji Davidův zásah, ale dozvídám se o tom až zde od Tebe. Tak nějak všichni pořád předpokládáte, že se všechno nějak ví. Buď tady musím být každý den, anebo si musí soukromě s někým o dění na Poetovi pořád dopisovat. Poeta má tolik možností, jak něco veřejně vyslovit, ale pořád se tu spíš jen šušká. Veřejná nástěnka? Chybí tu.
barikamohammed52@hotmail.com
barikamohammed52@hotmail.com Mé jméno je slečna Barika Mohammed, vysoký dobře vypadající mladá holka, tak krásné a péči s dobrým porozuměním, veletrh v pleti, péče s dobrou sdílení, honesty.I viděl váš profil zde, které mě zajímá hodně a já jsem se rozhodl kontaktovat you.I opravdu chci mít dobré přátelství s vámi, i když jste se oženil můžeme být přátelé, mám důvod výběru vás jako svého přítele, prosím, pokud chcete vědět, more.Please kontaktujte mě přes tento můj e-mailovou adresu (barikamohammed52 @ hotmail.com) Musíme si promluvit a znát své vlastní více, a stejně tak sdílet obrázky na každý other.hope slyšet od vás. Prosím, odpovězte mi na mou e-mailovou adresu (barikamohammed52@hotmail.com) Tvůj nový kamarád slečna Barika, Děkuji.
Zpráva byla poslána v 22.03.2014 21:39
Na zprávu můžete odpovědět po přihlášení na adrese http://www.poeta.cz/
Tak se ozvěte
Využívám toho, že existuje název a bez příspěvků.
O co jde:
Totiž, někde v rámci všech témat na fóru jsou různá témata obsahující mnoho příspěvků na téma - Co je důležité pro Poetu - například Náměty na Vylepšení tohle obsahují zřejmě nejvíc
A co si, třeba pro jistotu, nebo třeba jen tak napsat, co je naopak pro Poetu zbytečný ?
Napadlo mě, že by mohly existovat " párové dvojice
Nemusí být nutně v dokonalé souhře klad a zápor , stačila by podobnost.
Jsem první, takže pro příklad co bych uvedla.
nekomentuji - sice čtu, ale nekomentuji, nedávám žádnou zpětnou vazbu, protože se mi nechce, nebo nevím, co mám napsat, tak si říkám, že bude lepší nepsat nic, aby ..."cokoli"