já jsem tu dlouho nebyla, měla jsem moc práce já bych ráda přijela... ale o prázdninách jsem na grantu v zahraničí... ale nevylučuju, že bych přijela na pár dní, jasně moc dík za pozvání
Dobře, budu uvažovat o termínu červencovém a beru v potaz dny, kdy ti to nevyhovuje.
To je zatím jediná věc, kterou já potřebuju vědět. Vy mi sem sepište věci, které vás zajímají a na které se mám zeptat. Kastelán Lauro žádné konkrétní připomínky neměl a myslím, že to bude na nás, jak si to zařídíme. Pokud se na hradě sejdeme ve všední den, nebude tam tolik lidí. Víkend o prázdninách nepřipadá v úvahu.
Simčo, máš to jednoduché. Dva srazy už byly a komunikace byla převážně na fóru.
A jak s lidma? Vyhrožuj, dávej datum a vůbec se s tím neprd. Teď se to plánuje "rok" dopředu (hodně dlouhá doba), aby se lidi zařídili nebo vyřídili.
Nahoď třebas nějaký datum a kolem toho to točit, než lítat v rozmezí téměř
3 měsíců. Nehrotil bych to ve směru, že lid na poeta.cz nevyužívá fórum, oni se za ten rok naučí víc, než teď.
Buď tvrdá a nekompromisní, všechna organizace jde na tvou hlavu. Tak ji nenastavuj lacino
PS: sorry gram. chyby. Papám grep a píšu jedním prstem, moc to nejde...
Sate, a jak mám něco "k věci" naplánovat, když ani nevím, kdo přesně pojede, a jestli se vám to hodí víc o prázdninách nebo v září. Obíhám lidi jak magor a každýho extra se ptám, jestli přijede nebo ne, protože Fórum tu na Poetovi zřejmě není moc známé místo.
Jak jsem řekla, míst ke spaní je 12. Kdybychom jeli v červenci (protože v srpnu už se chystá Hefaiston), určitě by se dalo stanovat, ačkoliv kastelán říkal "že to snad nebude třeba" - tak nevím, jak to myslel.
Takže navrhuju všední dny v červenci. Zatím jsem s ním mluvila o jednom noclehu (nechtěla jsem ho děsit), ale myslím, že snad dvě noci by nebyly problém. Že by ti z velké dálky přijeli už večer, druhý den by byl věnován nácviku na vystoupení a čtení samotné by bylo večer - nebo k večeru. Kde přesně to bude, to ještě domyslíme, na to je času dost. V současné době jde jen o to, abych nás do konce listopadu nahlásila, aby s náma v tom příštím roce počítali.
Příspěvků hafo, jenže málo jen k podstatnému.Jedu taky a basta, ale čím dříve víc detailů, tím lépe.Vrhni se na organizaci bez otázníků a klidně přidej nějaký odkaz či foto.
Mi vyhovuje den všední, ale jsem schopna se přizpůsobit, když bude rozumně dopředu.Rok by měl stačit každému.
Obávám se, že během prázdnin si nebudem moct vybírat. Nejlepší by byly dva všední dny, protože o víkendu je pořád nějaká akce. Hlavně srpen bude prekérní, protože je Hefaiston, a to bych se tam raději nemotala.
tak to je paráda ! tzn. že tam prostě lidi většinou nezabloudí, pokud tam nejsou navedeni přímo... jako mě by to mělo také být jedno, pokud budu státnicovat na jaře
Zatím ne, všechno je teprve v hypotetické formě. První pracovní schůzku mám ve čtvrtek, a myslela jsem, že by se mi k tomu osazenstvo do té doby nějak vyjádřilo. Ohledně představ a očekávání.
Já jsem o tom trochu diskutovala se Sitcomem, kterej to tam trochu zná, a ono by to šlo udělat někde v ústraní, tak aby se tam té veřejnosti moc nevešlo
S kastelánem se uvidím dvaadvacátého, kdy má v LIpníku přednášku. Do té doby jsem chtěla znát názory těch, kteří nebyli na srazu. I těch, kteří tam byli
Zběžně byla s kastelánem Helfštýna domluvena možnost, že by Poeta v příštím roce uspořádal sraz na hradě. Jeho součástí by bylo veřejné autorské čtení a proběhl by v rámci zářijových Dnů evropské kultury, či jak se to jmenuje. Další podrobnosti budou obsahem dohodnutého mítingu v městské knihovně