Zdá se, že se zde nahlašují příspěvky, tak tedy o jeden jsem se pokusil. Jen nevím, jestli to náhodou nebudete číst v Popelíně - v tom případě je mimosoutěžní, ale snad i přesto někoho zaujme.
Nie, to v žiadnom prípade, ja som všetko, len nie stydlivá Ďakujem za gratulácie a zadávam po dohode s Hes tému na nový súťažný týždeň, a to "LET ČASEM". Som zvedavá, ako sa to chytí. Veľa šťastia
Nie, to v žiadnom prípade, ja som všetko, len nie stydlivá Ďakujem za gratulácie a zadávam po dohode s Hes tému na nový súťažný týždeň, a to "LET ČASEM". Som zvedavá, ako sa to chytí. Veľa šťastia
Právě jsem ze vrátil ze Slovenska. Děkuji za přání i hlasy.. Hned se jdu vrhnout na další.. a nebo ne.. dám si pauzu a dospím.. tož těším s v pondělí na téma..
jakožto novotýdenní písmeno pro srpnovou soutěž číslo dvě vyhlašuji: P -- dala bych to do kolečka nebo do kroužku, pro jisté puntičkáře, ale tuhle funkci můj počítač dosud neovládá !!! Tak piště, mí drazí poetové... ) P.
Technická.
Všechny výtvory by se měly hodit na jedno místo, by se nemusely dohledávat, měsíc je přece jen dlouhá doba.Řekni Monovi.
Jó, taky jsem se zapojila.
och, ja tož mám tédeň na to něco seškrábnout a když osud dovolí, takv se dostanu i k internetu, ale asi si budu muset počkat na kolo příští, neboť k večíru už se tu asi neukážu :(