Indigo (To bude mít Inka radost), siena, žluť střední, okr tmavý, případně ještě kobalt světlý.
Kombinace dává možnost dobrých kontrastů a netrhá oči ani na cimpr, natož ještě na campr...
Kris V. : tak sem se na tvuj web ze srandy mrkl a musim uznat ze jsi vyjimka hvezdicky pejsky kyticky atd tam nejsou....svetla vyjimka mas u me male bezvyznamne plus
Tak ještě drobnost... Když dám editovat dílo, vloží se mi do textu i nápis /dílo nepodstoupilo jazykovou korekturu/. Po druhé editaci nápis opět sice zmizí, ale přecijen jsem drobet líná to pořád opravovat dvakrát
Taky se přidám: z té uvodní stránky na starém Poetovi se člověk opravdu na první pohled dozví víc - ať už je to chat nebo poslední hodnocení a komentáře... To mi tady docela chybí.
Mon,všimla jsem si, že Tea již zmínila...také mi velice chybí chat na postraním panelu.Komunikace mezi autory v živé formě byl dle mého skvělý tah na starém Poetovi, proč ho nějakým způsobem nezachovat?
Mone, jak moc by bylo složité nějak označit díla, která jsem už známkovala?
Také se snažím komentovat všechna, ale protože mají podobné názvy, je někdy těžké proklikat se k ještě nepřečteným...
Hrozně moc mi chybí druhý postranní panel. Poslední akce a chat jsou na staré verzi vidět na jakékoli stránce, celkově je pak všechno takové "live". Příspěvků si všimneš hned...
No a taky se pak kvůli tomu v nové verzi v přehledu za posl. 24 hod. na hlavnní stránce vlezou jen poslední akce a nová díla, už ne nové komentáře, ohodnocení, změny fotek atd.
...
JJ, už jsem to překopíroval... existují teď dvě složky na fotky (na starém a novém poetovi), takže dokud nebude poeta na jednom, tak to může občas trošku zlobit...
Nevím čím toje, ale už po několikáté se mi stalo, že když jsem najela na zvýrazni své dílo, hodilo mě to do něčího profilu až když jsem šla jinam a opět to zkusila dostala jsem se tam kam jsem chtěla. A vážně jsem se neuklikla
Nová verze se mi líbí, jen škoda, že není vidět u příspěvků k dílům, má reakce na vložený komentář, nějak jinak. Aby bylo jasné komu odpovídám. Třeba pokud chci odpovědět někomu na začátku, přidá se to samozřejmě nakonec a já musím napsat komu to vzkazuji. Bylo by hezké pokud by šlo reagovat i později na daný komentář jednodušeji. Ale jinak chválím.
Díky za feedback... Ta rozdílná velikost je z důvodu "atraktivnosti" díla, ale jelikož je mi jasné, že ne všem se to zamlouvá, tak proto je vlevo seznam nových děl i v "klasické" formě. Co se týče mapy uživatelů, pro tu používáme externí aplikaci, takže jestli nefunguje, tak bude zřejmě někde konflikt mezi prohlížečem a aplikací, ale to bohužel neovlivním. Systémová chyba to ale není, protože většině lidí to funguje. Omlouvám se...
Je to prostorný, je to barevný, snad se i rychle zorientuju v tom, kde co najdu... To jsou pozitiva. Akorát mi vadí ta rozdílná velikost písma u Nových děl...a u Mapy uživatelů jsem opět našla jen prázdné okýnko bez mapy a tudíž možnosti se označit a vidět ostatní...
Zatím jsem se soustředil na překlopení staré verze do nové. Nový je zde jen tag-cloud - seznam nových děl odlišených velikostí podle počtu zobrazení. Na další novinky přijde řada, až se nová verze usadí...