Drahoušové moji....
naložila jsem si přílíš...
Vzhledem k tomu, že většina lidiček se přihlásilo o den dříve, tedy kvůli pomoci s příparavami(děkuji), jsem si dala do hlavy, že sraz začne už v pátek.Zklamala mne pamět a zapomněla jsem vyndat z mrazáku maso na guláš.Ted ho máchám ve vodě a ne a ne se rozmrazit.Tudíž, guláš se bude dělat společně.Holky, řasenky jen odolné proti vodě, bude se brečet na cibulí.
Ale!Maso na gril úspěšně naloženo-kuřecí nohy, prsa, vepřové, převážně kotleta, trochu hovězího.Hlady se nebude!Jen ten guláš mne straší.Nemůžu to stihnout.Zítra ráno jedu z Hradce do Budějc kvůli dotažení některých detailů.Bude Vás vítat poeták DanKonečný!Je to prima free chlapík, tak se nebojte.
Sate, tímto, je tajný poeták odhalen!
Cesta do objektu:
Z nádraží vede jen jedna silnice.Po té se vydáte rovně.Až dorazíte k fotbalovému hřišti(po pravé straně), před vámi bude hřbitov.Půjdete podél jeho zdí v pravo, kolem kostela (hřbitovní zed a kostel bude tak po levé straně).Až dojdete ke kostelu, bude před Vámi rozcestí u velkého stromu.Kostel po levé straně a z mírného kopečka přímo na Popelín 15, který bude po Vaší pravé straně.Podél silnice minete už naší zahradu.Dům obejdete a hlavní vchod viz fotografie.Zvonek nezvoní.Dveře budou otevřeny.Pokud ne, zbývá k cíli jen překonat bránu fyzicky.()
Těším se na Vás.
Dům na fotografii je sice barabizna a budeme ji opravovat do důchodu a možná určitě ještě potomci, ale něco se už podařilo vytvořit.
Takže: Sklokeramická varná deska, vestavěná trouba, mikrovlnka, lednice, mrazák, teplá voda.Splachovací záchod, vana sice původní na nožkách, ale slouží.
Dál...prosím Vás grily budou dva.Jeden je tady, druhý bude okolo šesté v pátek.Nevozte! Ani maso. Zítra budu nakládat asi tunu masa.Po Vašem příjezdu v pátek bude k dispozici guláš s chlebem.Když to zvládnu, bude i bramborový knedlík, ale ten neslibuju.Večer grilovačka.To se samozřejmě nevylučuje s ohnem.V sobotu bude snídaně.Vejce na tvrdo, máslo, džem, pečivo.Pokud nebude už guláš, zase grilovačka, masa bude dost.Případně zase obojí. Večeře jsou ty vaše buřty, které máte přivézt.A o neděli se také nebojte.Jasný?
Pět minut z baráku jsou dvě hospody a místní Jednota.To kvůli nápojům.Repertoár pitiva hospod neznám, ale pivo tam určitě mají.
Ještě nějaké dotazy ohledně potravy?
Lejdik :rodinka nevadi,vic lidi = vetsi zabava
Mon-gi: ty jsi zabar,kdyz mi das ohniste a cas udelam i krkovicku s ohniste udelas gril jednoduse
Kristýna Fajkošová : neboj myslim,ze trucovat nebudes minimalne do Bangu a pantomimi/y (fakt ted nevim) jdu s tebou a o ostatnich nepochybuju,mafii neznam tak uvidime
Iswida: tak ja neco zitra vymyslim
Vidis a ja blbec si ji nekoupila, jen nevim, jak napichnout kripici na vetev. I kdyz v indii delaj z neceho podobneho koule. Hmm, splacat z mleka a krupice kouli, to bude skoro jak v keramicke dilne.
Jo a ohledne kytary, jestli se moc bojite hrat, tak ja klidne hrat a zpivat budu.
Neznam jediny akord, tak si budu brnkat co me napadne, stejne zpivam falesne aani vetsinou nepoznam, zda je to vubec ta spravna melodie. Hlavne ze je kytara a znam slova
Jinak beru zpevnik a karetni hru bang.
A az nebude videt na karty, tak si par z vas se mnou musi povine zahrat mafii a pantomimu. Ja se na to, ze si s vami zahraju tyto hry tesim dva mesice, tak kdyby se nikdo neobjetoval, budu cely vikend trucovat.
Prosim, prosim, berte nekdo gril. Romantika u ohynku je super na vecer, ale co snidane a obed?
Takove steaky, ryby, kuratko na grillu je s chlebem tady vyborne.
Na ohni se daji udelat jen jabka a spekacky to by byla po tri dny jednotvarna strava.
Děvčata hlavně mu to neříkejte, že jsem to tu vyžvanila, užby nezahrál Já si taky lečím mindráky z hraní. Hraju už takových 10 let a stojí to za starou bačkoru
Čím víc kytar tím je to lepší, tam se pak líp zamaskuju
Lejdi, komu by to mělo vadit? Každý má přece svou rodinu.Na víc nejedeš do garsonky ke Kátě.
A že hraje Tvůj manžel dobře na kytaru, to je skvělá zpráva, budu mít o dalších mindrák víc.
Iswida : no problem ja budu v cajce zitra i pozitri tak staci rict jaky tabak mam vzit a kolik staci se domluvit urcite nebudeme kourit jenom jeden druh takze pisnete navrhy a ja vezmu hlavne berte uhliky a ten kotel
Mám trhlinu v plánu - v čajce mi neprodali tabák... Jestli mi to časově vyjde, zajedu tam ještě jednou a plnoletým kamarádem, ale pro jistu vemte ještě někdo (už proto, že nemám moc představu, kolik toho spotřebujem)
Uvidím ještě, jak pojedu do Brna - možná mě povezou naši už ve čtvrtek, ale jestli pojedu sama vlakem, tak se mi ju moc tahat nechce... (škoda, že je piáno tak nepřenosné)
Jinak teda počítám s tím, že dýmka tam je, a vezmu tu korunku, tabák a uhlíky
to abych začala nakupovat, co? Pořád si říkám - vzít kytaru, nevzít kytaru... on je totiž celkem rozdíl říct "hraju" a "hraju si" a o mně platí to druhé...
Tea: teď jsi mi připomněla, že by bylo dobré si nabít baterku ve foťáku...
Vážení a milí, by bylo shrnuto zatím vše potřebné-co sebou.Takové desatero.Snad více nebude třeba.I tak je toho na jeden výlet nálož.
1:Uzenina dle vlastního výběru určená k opékání na ohni.Nějaké to pečivo k tomu se rozumí samo sebou a večerní nápoj( pro někoho voda pramenitá, pro někoho něco od vinné révy, co já vím)
2.Potřeby pro přenocování (někomu stačí kartáček na zuby, někdo rád spacák a karimatku).Vše dle plánovaného spánku objekt-zelený porost či stan.
3.Jedna tuba olejové barvy, libovolného výběru, pokud bude i štětec paráda.
4.Výtisk svých nejoblíbenějších básní (vlastních nejlépe).Pokud se snad bude někdo vymlouvat a kdesi cosi, podotýkám, že v objektu je internet a autorské čtení nelze nechat ladem.
5.Pokud někdo vlastníte přijatelně přenosné šachy,dámu nebo šešbeš (begemon)-vezměte.Pokud ne, nedá se nic platný.Nějakou vlastní munici mám.
6.Hudební nástroj.Tedy ovšem rozumí se tak, že pokud se s ním aspon maličko umí spolupracovat.Hraju na kytaru a taky to není žádná sláva, tak se nestydte.Jak jsem již jinde předeslala, klavír a harva nejsou vhodné varianty.
Jinak stačí hlas, na sluchu netrvám.
7.Dobrá nálada
8.Tvůrčí schopnosti
9.Soutěživost a výdrž
10.V neposlední řadě se rozpomenout na to, jake to je umět si hrát.
Takže sčítám na počet 13 osob.
Třináct je moje nejoblíbenější číslo.
Ještě bych měla jednu věc, co by jste měli sebou přivést.
Olejové barvy na plátno.Tedy stačí např. jedna malá tuba (velikost tuby tempera, to by mělo stačit) libovolné barvy na osobu.
Děkuji.
Taky doufám, že to nebude (jen) o pití, ale kapka uvolňující atmosféry je vždy potřeba. Každopádně se už na vás všechny moc těším. A pro sata: zřejmě dorazí i Miro
takovou tu malou keramickou věcičku s dírkama si musím objednat novou, větší, dali mi k tomu takovou malinkou :-( Takže mám vzít uhlíky a tabák? Snad se nám podaří ty zatracené kokosové uhlíky rozehřát, mně to doma zaboha nejde...
na co pohotovost? Shunker dokaze veci o kerych ani Ty nemas poneti! zpravim vsechno vylecim vse,stabilizovanou polohu znam(pro Ty mladsi kteri by to nahodou prepiskli s lihem)
Takže ty fotečky až příští týden, tedy těsně před.Já hlava děravá, zapomněla jsem totiž na fotoaparát.To se pak těžko fotí. :(
Jináč akce se blíží, začínám být malinko nervozní sama ze sebe.
POPELÍN 15(rozložitý, oprýskaný dům, bývalé řeznictví u Houdků, kdyby se někdo ptal místních,pod kostelem, vedle fary.)I když se objekt nachází ve středu vesnice, je to takový stát ve státě.
Podotýkám POPELÍN U JINDŘICHOVA HRADCE,aby někdo nejel nevim kam(to už se také událo)
Zde jsou první vložené fotky, aby někdo nemusel hledat.
http://picasaweb.google.com/ingrid.osobne
Našla jsem ještě pár starších fotek, hlavní vchod do objektu a několik z okolí.
tak ja souhlasim s Bardot aby se podilel kazdy (myslim ,ze vzhledem k sestave to nebude problem)
ja osobne dovezu minimalne krasne rostly bucek,dobre ziveny jeste teply,kdo ho porazi ma pravo uriznout si nejvetsi kus !
In, jsi velmi přátelská a pohostinná, ale doufám, že náš sraz není myšlen jako akce SENACOP (sežer, na co přijdeš )a že každý z účastníků přispěje svojí troškou do mlýna - jak co se samotného jídla týče, tak i financí.
Každopádně moc oceňuju Tvoji skvělou organizaci. Přijedu pravděpodobně už v pátek a moc se na všechny těším.
Mohla bys ještě napsat, kde přesně v Popelíně to je? Díky
Jde o to, kolik Vás kdy přijede.Nicméně ti co přijedou v pátek at nemají strach o své žaludky.Večeře bude, potažmo i snídaně v sobotu ráno(Jednota také otvírá v 8:00 ráno, kdyby někdo měl ještě hlad).
Oběd v sobotu je naplánovaný cca na 14:00, po oficiállním zahájení srazu.V plánu je grilování a guláš jako přídavek (Zejména pro hladové a ty co nestihnou grilování).Nechci předbíhat a rozebírat program detailně dopředu, aby jste se hned nevyděsili., ale kolem 18cté hodiny zapálíme velký ohen (tzn večeře).
Takže co se týče jídla, chcou se od Vás buřty na sobotu večer nebo tak něco, pečivo a nápoj na sobotní večer.
Snídaně na neděli ráno také zajištěna.V neděli otvírají místní Jednotu asi ve 13:00 tuším a otevřeno je asi do 17:00.Pokud se něco nezměnilo.Tento týden tam jedu, takže to zjistím.Nicméně mohu domluvit nedělní oběd v hospodě.Nemají pravděpodobně ještě otevřeno, ale domluvit by se dalo.Tak se vyjádřete.Stejně si ovšem myslím, že jídla bude dost ještě v neděli.U nás se prostě nestává, že by nebyly zásoby na nějaký ten gáblík.
Anebo další možnost jsou řízky s chlebem, když pomůžete obalovat.Je to na Vás.
Zdravím přátelé, kolegové, teď už mám více méně jasno, že v době srazu nebudu v Čechách. Docela mě to mrzí. Každopádně přeju zdar akci...užijte si víkend ve zdraví a v pohodě. Možná příště. Horác.
Fil, tak přijed v sobotu vlakem.
Z Lomnice to jede 7:06, přestup ve Veselí nad Lužnicí, kam to dojede v 7:18, odjezd 7:41 a v Popelíně to je 8:48.
Z Popelína to pak jede v 17:09, ve Veselí to je v 18:11, odjíždí 19:35 a doma jsi v 19:46.
V nejhorším případě, Tě domů odvezu.Ale mamce bys rozhodně říci měla kam se chystáš.
Můžu potvrdit jižní čechy jsou kráásné Skvělá letní atmosféra, spousta nepokažené přírody a ono své kouzlo, které ale bohužel pochopí jen jihočešák, zvlášť u nás u rybníků..
Mohli byste si pak udělat výlet, a podívat se k nám, do Lomnice (nad Lužnicí)..
? 10 kilometrů Třeboně, na druhou stranu 25 km od ČB
:( Moc me mrzí,ze se nedostanu na sraz....vybrali si mne za kmotru synovci a zrovna ten víkend jsou krtiny...sem to mela tak vymysleno,zorganizováno...
No co uz...budu se tesit na nejaké fotecky a zprávicky,jak to probíhalo...za rok to udeláme na Valachách
Tea: Rozmyslím se až na poslední chvíli si překládám v zájmu Poetácké party na:Budu je napínat a až na poslední chvíli řeknu Ano.Sraz Poeta je Tvůj nejlepší ženich, takže je dobře, že jsi pomyslela na rozvod(přeneseně řečeno).
Píšu si Tě jako hlavního svatebčana.
SKupinova sleva je to nejlepsi co clovek muze mit, ani zpatecni sleva neudela takovy rapidní pokles. A osobne si myslim, ze na tomhle srazu nebudou zadne penize utracene za cokoliv ztratou.
Ingrid, můžu se tedy vypravit bez stanu? Nejsem si tak jistá, jestli bych ho uměla složit a v mém věku už taky člověk potřebuje trochu pohodlíčka :o)))
Zatím to vypadá, že vezmu svoji ilustrátorku s sebou, domluvíme se ve čtvrtek.
Iswilda : já stan mám A jestli Sat praví že pojedeme přes Brno taak přes něj pojedeme a od té ceny za vlak se kterou počítáš si odečti všechny ceny a skupinovou slevu dostaneme se na uplně jine číslo :P
Rhonwen, věř mi že dost, záleží na tom kolik pro sebe potřebuješ prostoru.
Asi deset lidí...ale to jen kvůli takzvanému rádoby pohodlí.Jinak daleko víc.
tak ja jsem klidny pred x.lety jsm si se Satem koupili stan úpro 2osoby za dobruo cenu v tescu,stan stale zije ovsem dve osoby se do nej nevlezly ani tehdy a to jsm byli mensi
Co se tyce Satova navrhu zeny dovnitr ,muzi ven tak to neni taky blby napad jak vetsinou miva ale v konecne fazi to bude na kazdem ja davam prednost siraku max stanu
Sate: co se tyce policejnich kordonu a staveni vlaku 200m pred nadrazim a o jinch mych cestach do brna a zpet tak o tom se nechci bavit nahlas co si nepamatuju se nestalo (a tohle si radsi pamatovat nechci)
pokud se budeme někde hromadně setkávat, je dobrési koupit lístek do místa setkání a od tama hromadnou. Rapidně! klesna cena lístku. Uvidíme, ještě je čas
Co se týče té cesty - nevím, jestli to bude mamce stačit... On se ten vlak vážně i prodraží. Já ještě vůbec nevím, co bude v srpnu, takže to nechám osudu...
lidi, vidím to na čistou rovnoprávnost ve věci spaní na srazu. ženy dovnitř, muži ven
ženy mají výhodu vaječníků (myšleno v ohledu na nich, vím jaké neplechy to dokáže udělat, nitro ženy nachlazené)
Iswido, já mít auto, tak tě vemu ale vzhledem k tom, že budu ležet v knihách... i tak jedu letos nelegálně na filmovku, podotýkám, že se na filmy nemám prachy, tak budu jen tak leže v parku a koketovat s okolím
Iswido, nerad bych dával plané naděje nebo podobné věci, nejednal jsem ještě se Shunkerem. Ale co koukám spoje, tak jediná trasa do Popelína (tam je Poeta sraz) vede přes Brno. Tudíž je možné se přidat k nám. Popřípadě domluvit se na nástupu atd. Mám též tušení, že má maličkost a velká maličkost Shunker pojedeme den předem, kvůli přípravám a zabráí nejlepšího fleku na trávě pro pozdější spaní. Jest-li jsi ochota risknout cestu s námi, budeš vítána, zlevní se nám všem jízdenka a zabijeme se vzájemně nebo třeba čas.
V pondělí jsem s tou kuličkou sádla osobně tak se domluvím s ním a budeme referovat na foru naši toulavou cestu. Přímé jednání s Rhonwen a Tebou bych řešil speciálním topikem ve foru. Nic neslibuji, ale čím více lidí tím větší na zastavení vlaku a přivoláí policejní kordony, hlavně v Brně, Shunky pamatuje, co?
PS: stejně asi budeme mít půl hodinové čekání v Brně na přípoj, dost času se na to najít nebo popřípadě nevyhovující domluvy rozdělit. Jinak oba jsme plnoletí, Shunky plnoletá (podle hloubky dekoltu a odhalení naděr), pokud to tvou maminku uklidní. S námi je škola života
Jn, s maminkama je problém. Jedna věc je jistá - sama vlakem nepřijedu. Není problém se dopravit do okruhu cca 100 km od Uherského Brodu, kdybyste mě pak někdo někde nabrali autem... (takže třeba do Olomouce nebo do Brna) Myslíte, že by to bylo možné?
uff naštěstí ne já neboť
Chlastal jsem na žal i na ticho
a jak ten správný opilecký debil
lehl si pln všeho chutě na břicho
ach bože, ze sebe, na sebe, já blil.
a to spolehlivá osoba nečiní
Sat: Ty jsi ale zvědavá osoba, ne, nabírám v Budějcích jednoho Poetáka.Je příliš pracovně i jinak vytížen, takže pochybuju, že se sám přihlásí.Možná také roto píše tak málo básní.
Ale od Tebe už komentář dostal, takže jsi ho musel na Poetovi zaznamenat.Hledej šmudlo
Co se tak dívám, ten sraz bude pomalu taková málá sešlost než velká akce... 8 lidí. Poměr poeťáků 4:4 (jen pro zajímavost). Ale i tak mám tušení, že tam se zrodí něco neskutečného (tím nenárážím na nějakéhé nekalého potomka)
no jo, jenže já to mám tak trochu daleko, takže pokud by mě někdo z někama nevzal a já jela jen vlaky a autobusy, bylo by to zdlouhavé a drahé. A hlavně - pokud mě nevyhodí z práce, nebudu mít čas, a pokud mě vyhodí, nebudu mít peníze.
tak nejspise v utery se se Satem dohodnem kudy tudy na sraz v kolik atd takuze pote dame vedet trasu a nabereme lidi.dohodneme se tady ci pres osobni zpravy
Sitcom: mno chlape, za chvili snad jedu za prednim blaznem Sunkerem, my se dohodneme a tebe zkontaktujeme na ICQ pravdepodobne. Je to rychlejsi a nebudeme zbytecne spamovat tady na foru. Takze cekej jako hodny pes
Jen jestli mě svezou. Pěkně prosím, kdo jedete z Opavy, nemohli byste mě cestou přibrat? Dostavím se, kam bude třeba: Lipník nad Bečvou, Hranice, Přerov, Olomouc... samozřejmě za patřičnou úhradu.
Ingridko, já bych ráda pomohla, ale jsem odkázaná na to, jestli mě někdo sveze :o( A co se aktivit týče, já budu vděčná už za to, jestli se tam vůbec dostanu :o))
Na stránce se srazem nyní naleznete také odkaz na seznam lidí, kteří se už přihlásili, takže se můžete společně domlouvat i na společné cestě (nejen autem, ale i společná jízdenka na vlak vyjde o polovinu levněji, než kdybyste jeli sami, apod.)
Chtěla bych tímto vyzvat Poetáky, pokud se chtějí podílet na srazu jak nápady, tak i jinak, pište sem, či na můj mail ingrid.osobne@gmail.com.Vůbec se trochu odvažte a pište co by jste rádi na srazu všechno dělali (teda na oné akci), koneckonců jste básníci, fantazie máte dost.Byla bych i ráda, pokud by někdo chtěl přijet i o den dříve a podílet se prakticky vlastními silami.O stravu a byt je samozřejmě postaráno.
Lecos je už vymyšleno, ale není třeba se bránit novým vhledům.Když už, je třeba si to užít.Přece historicky první sraz.
díky za snahu, ale bohužel celá druhá půlka srpna je pro mě ztracená, ale určitě na nejbližším dalším srazu se objevím, abych aspon pár z vás poznala .)
Rhonwen: v přihlášce je proto uvedeno, jak se lidí na sraz dopraví, a pokud bude někde průnik, tak vás budu kontaktovat, jestli se nedomluvíte na společné cestě... myslím že satanriel, shunker a ještě možná další pojedou z toho směru, takže by snad neměl být problém...
To zní Ingrid dobře, asi to tedy půjde. Jen mi řekni prosím tě přesně místo abych si zjistila cestu autem. V pondělí se mi vrací muž, a tak bych dala 100% vědět zda ano, či ne. Pokud to není už moc pozdě.
Lejdíku, v tom případě, Ti mohu nabídnout ubytování uvnitř objektu s přijatelným přístupem do kuchyně a koupelny.Není to nic moc, ale sama mám právě desetiměsíční mimčo a v kýženém objektu jsme jsme před časem docela dobře fungovali už od narození.Jestli chceš, můžu Ti zajistit i postýlku.Osobně bych měla mít zajištěné hlídání, ale nic není stopro, takže je klidně i možné, že tam se tam kluci sejdou..Nevzdávej to, mimčo není překážka.
Děkuji za nabídky k pomoci, malému je měsíců, to je hodně málo abychom spali pod stanem. Jsem sice zvyklá, ale v noci stávám a krmím z flašky (bohužel nekojím) dvakrát za noc. Jinak den by asi byl v pohodě, malý leze a je šťastný všude kde může cokoliv zkoumat
Škoda, že dost lidí tento plánovaný víkend nemůže, já s původním datem počítám už dlouho a vše nasvědčuje tomu, že pro mě bude ideální, protože mí dva kluci budou s ex u moře. Lejdikovi nabízím coby zkušená matka případnou pomoc s broučkem
Ingrid: "Je to marný, marný, marný." copak je marný? Mám tušení, ale to většinou může klamat. Stějně jako první prd a poslední sra*í.
Tráva: to jsem rád. Co máte s jezením trávy? pěkné dětinské vtipy. Proč se ptám? Ne jednou jsem usnul na chemicky šlechtěném trávníku. Dokáže to vyvolat určité kožní problémy to je jedna věc a druhá, na "čistém" trávníku se dobře usíná. Potažmo když je člověk u ohně a vnitřně zahřán slivovicí nebo vínem.
Jo, jsem býložravec stějně jako vy všichni.
Mám dost otázek, ale asi je budu řešit formou emailů nebo PMky na chatu ... tady to někdy opravdu nemá logiku.
Vzhledem k tomu, že trávou se živit nehodlám a hlavně proto, že snad v té době budou kluci s ex někde u moře, plánuju na srpen prohlídku navrhovaných míst, abych zkontrolovala, jestli se realita aspoň trochu blíží prezentovaným fotkám
Sat-onu zahradu u statku vlastním tak asi čtyři roky.Pokud vím, přede mnou zde patnáct let nikdo nebydlel.Ještě před tím zde byla rodina, která měla domácí zvířectvo, kterému zdejší tráva byla potravou.Během těch čtyř let, jsme měli ovce a kozy, jež hnojili zdejší půdu přírodně, tedy pokud vím.Nyní sečeme porost benzínovou sekačkou, takže snad jen ty splodiny z motoru.Je tedy dle Tvého mínění tato tráva dostatečně jedlá?
Povídá kolega v práci:
"Děláš nějaký sport?"
"No jasně, jógu, každý den."povídá druhý.
"A jak to prosímtě děláš?"
"No, ležím na gauči a soustředím se na jeden bod."
"Na jaký?"
"Na televizní obrazovku."
Ale to jsem přešli k józe a daleko daleko zatím. Nemyslela jsem to tak.
Sat, nemohu souhlasit.Když mne popadne záchvat, následuje okolo mne chaos.Když mne popadne chaos...tak tam jsem se ještě nedostala.
Co se týče srazu, jak bylo řečeno,v šechno podstatné v dosahu pěti minut chůzí, existuje tu i varianta Pensionu do pěti minut.Pokud někdo rád soukromí a pohodlíčko.Pokud by byl zájem, zjistím podrobnosti.
Tak pochopila bych PPP
Zkratka PPP znamená hodně věcí: Popis pracovního pstupu, ptačí první pomoc, pochod Praha-Prčice, porucha příjmu potravy... SSS jsou krom uvedené trojice možnát ak hadí citoslovce
Sitcom: jestli pojedes na BA tak se taky muzem domluvit na spolecne ceste vyjde to levneji ja jedu urcite listek mam v supliku tak kdyztak pres osobni postu se muzem domluvit...
Film: S+S+S to sem si ani neuvedomil to zni zajimave to bude nova jedntka byvalo SS ted bude SSS
In: zavet pis bo porijede SSS a uvidis
nahodou ten kostel v Josefove este taky stoji vicemene neporuseny a vis kolik na BA jezdi blackoshu? druhy rocnik na tom miste uz mel kostel vlastni policejni jedniotku kera ho hlidala,ale stoji
Shunker: ty prostory jsou good to nepopiram, ale ten kostel, c c c
S tebou tam nejdu ani kdyby jsi me o to pozadal, vim jak by to vypadalo ^^
Domluvu neresim, beru spacak, rum, víno a spím klidně i pod mostem...jako pravý potkan.
Ingrid.osobne: tak tu zahradu těžce závidím! Po prohlídnutí pár fotek přibaluji do svého batohu parte, náhrobní kámen a lopatu. Z toho důvodu kupuju lístek jenom tam...
Snad se časově urvu a dorazím.
Sitcom + Shunker: domluva není problém, klidně i Mon-giho přibereme když pojede z Ovy.
Sitcom : ja jedu z Ovy urcite a Sat nejspise taky,ale vlak nas vyjde levneji pokud nas bude do 5-ti lidi tak to kazdeho vyjde na necele 200kc tam. jestli chces muzes se pridat staci se domluvit to by nemel byt problem casu este dost.
In: tvůj plán je bezva. Akorát přemýšlím jak bych chudák matičku vezla pak domů
Ale nějak si říkám, že to nevzdám a zkusím přecijen dorazit. V nejhorším případě vyhlásím konkurz, kdo mě chce na ty dva dny adoptovat?
Mohla bych, kdyby to bylo na jeden večer a věděla bych přesně kde to je, a nejlepší by bylo, kdyby to bylo odpoledne, blízko Českých Budějovic. Co udělat srazů víc?
To je dobře.Navrhuji vzít útokem uzenářství a všechny obchody, kde mají zrovínka to co na srazu budete potřebovat už nyní.
Pro ty jež mají problém s maminkama, mám soucitu, ale jediné co mne napadá, je maminku vzít sebou, po cestě nenápadně zakoupit tuzemák a stejně tak neviditelně přilévat do čaje, jež byl připraven den předem, ve snaze zajistit rodičovi dostatečný příjem tekutin na cestách, by nedošlo k dehydrataci, nebot oč jde, je především zdraví.
Ovšem detaily jsem nepromýšlela a proto při případných technických problémech a následných stížností nelze u mne reklamovat a tudíž je třeba připravit i plán Bé.Držím palce.
Udělala jsem několik rychlých fotek zminované zahrady pro stanování při letním srazu.By jste si aspon malinko udělali představu.
Až bude více času, udělám a přidám další.
Ingrid: Díky za podrobný popis. Myslím, že jsi řadu lidí nalákala. A z moci mé úřední tě tedy pověřují hlavní organizátorkou srazu Co se týče data konání srazu, tak podle dosavadních příspěvků to vidím někdy na konec srpna...
Milí Poetáci,
bych rozšířila trochu další informace.Ona zemědělská usedlost se nachází na hranici Jižních Čech a Vysočiny.Konkrétně malá vesnička jménem Popelín.Přiléhající pozemek je cca 3000 metrů čtv.(v případě opravdu velkého počtu lidiček další pozemky do patnácti minut od základny,takže za hlavní místo přenocování považuji stanování.Pro těžké alergiky, anebo jinak postižené je možné spaní uvnitř objektu zhruba pro deset lidí.Seník je sice také k dispozici, ale dnes je jaksi již vyklizený, takže pokud by někdo chtěl nocovat tímto způsobem je třeba nahlásit dopředu, by se nasušilo čerstvé seno.Za přijatelné časové období také považuji červenec, či srpen.V okolí je také několik krásných rybníků,dalo by se využít k letnímu osvěžení.(Takový nápad a mám jich víc)Je třeba by jste se dohodli, zda chcete zůstat celý víkend, či sraz uspořádat pouze na jeden večer.Jde o to, že v případě celého víkendu je možné domluvit stravování v místních dvou putikách.Jináč místní potraviny pět minut,kostel a pošta také Asi pět minut pěšky od kýžené usedlosti se nachází zámecký park, kde se nachází podium a venkovní sezení u zámeckého rybníku.Pro případné autorské čtení je rovněž nutné dohodnout trochu předem s místním starostou.
Dřeva máme zatím dost, takže velký večerní ohen,buřty, vínko či slivovička(Moraváci mají povinnost přivézt).Doufám, že nejsem jediná kdo trochu brnká na kytaru, by se dalo také trochu zpívat.
Jakmile se k tomu dostanu, udělám nějaké fotečky a přidám odkaz, by jste věděli do čeho jdete.
Ještě...aby Poetové se závazky(myslím děcka) nebyli hendikepovaní,myslím, že i pro tyto účastníky by se mohlo něco vynalézt.Ale to až podle nahlášené situace.
Jináč mne už nic dalšího v tuto chvíli nenapadá.Případně se kladte dotazy.
No, lidičky, v létě by to šlo. Akorát já jsem mezi sedmým a šestnáctým srpnem na dovolené a jinak jsem bohužel vázaná taky tím, kdy si můj exmanžel vezme k sobě kluky...
Toto fórum bude sloužit pro informace o plánovaném letním srazu. Místo konání je už na 99 % zajištěné - měla by to být zemědělská usedlost od Ingrid v jižních Čechách (seník na spaní k dispozici Není jisté datum, takže pište, kdy by se vám to hodilo