Vcelku chabej koment. Pardon. Napravím, i když .. nedodělek.
Parníky
Obří zaoceánské parníky seklé jsou na horizontu tuny kouře marně chrlí rozbíjejí se o vlny slunce a plní oblohu železenm v kterém neplují už ptáci a usedají jako černá rosa
ve skaliska šedých stromů i pějí písně zrechlých varhan tiše plameny iluzují svět kovem lámou ty křehké sny o bohatých pláních a nebi vsazených vysoko nad nimi i stojí železné kolosy, mrtvé centrem protékají žhavé pohledy... eště stále se tu věří v zázraky.
Děkuji. Je to moje první dílo zde, tak jsem opravdu překvapená. I potěšená
Gratuluji i Zakovi a El a ostatním díky za účast. Těžko by se mohlo soutěžit, kdyby nebylo s kým.
Nejsem tu tak docela nová, ale do dění zde jsem se dříve nezapojovala. Proto se chci zeptat, co vlastně má přijít teď? Nové soutěžní téma mám vyhlásit dnes, když je prvního, nebo až v polovině měsíce?
1. Golpi: Svatá hora
(volili Jenny, Fialka, Hesiona, Paulette a Zak)
2.-3. El-leonora: Sen
Zak: V hranách neklidu
Blahopřejeme Golpi k vítězství a předáváme štafetu Zadavatele dalšího kola
Jen chci připomenout, že když je v zadání napsáno "vkládat díla do 28.ledna VČETNĚ", znamená to, že hodnotit se začíná až následující den. I ten, kdo vloží svoje soutěžní dílo na poslední chvíli, by měl mít šanci, ne?
Soutěžní téma na leden 2014: Vyberte si město, v jehož jménu je nejméně šest písmen a napište na něj oslavnou báseň. Píšu-li oslavnou, nemyslím tím přehnaně patetickou. ( Je jedno, zda české, nebo cizí, rodné, nebo město, kde jste se měli naposled opravdu dobře. Jméno města budiž KRYPTOGRAMEM!
Adminka dodává:
Dílo označte v anotaci slovem "soutěž".
Soutěžní díla lze vkládat do 28.ledna 2014
Hodnocení díla proběhne od 29. do 31.ledna včetně.
Dílo, jež považujete za nejlepší, uveďte jmenovitě sem, do tohoto vlákna
Soutěžní téma na leden 2014: Vyberte si město, v jehož jménu je nejméně šest písmen a napište na něj oslavnou báseň. Píšu-li oslavnou, nemyslím tím přehnaně patetickou. ( Je jedno, zda české, nebo cizí, rodné, nebo město, kde jste se měli naposled opravdu dobře. Jméno města budiž KRYPTOGRAMEM!
Adminka dodává:
Dílo označte v anotaci slovem "soutěž".
Soutěžní díla lze vkládat do 28.ledna 2014
Hodnocení díla proběhne od 29. do 31.ledna včetně.
Dílo, jež považujete za nejlepší, uveďte jmenovitě sem, do tohoto vlákna