pap
až se vzbudím, určitě něco pojede...
, asi se doma ukoušu nudou .. tedy, měla bych ještě zabrat a naposledy se zkoušet učit latinu, ale když je tak moc času, tak paradoxně nedokážu nic.. :( // hmm, ale každopádně.. určitě to Tvé volné jízdné upotřebíme
.. někdy bys´ fakt mohla dojít na sobotu.. na víkend..
..
.. už jsem měla vymyšlenou levnější trasu.. tak příště 
pap
.. jinak, teď jsem volala s kamarádkou a slíbila jí i Kroměřížské zahrady
// nicméně, jestli by mohla jet, bude vědět až 18. :( .. ?? Kdo je tady ještě z Prahy..? Moje účast je, žel, tak nějak závislá na počtu lidí ve vlaku z Prahy

pap

)
, je to moje dobrá kamarátka, které se teprve zeptám
// nicméně, co se týče Kajmana, 22. má prý poslední zkoušku, vracet se asi bude ze Sázavy a sám ještě neví, jak mi včera psal, komu a čemu věnuje poslední víkend o prázdninách
// moc ráda bych přijela a zatím mám ten čas vyhrazen jen pro Poetu, ani domů bych ten víkend nejela.. (vadil by pes krpec??) .. nicméně, i když nemám ráda peníze, po svých se tam asi těžko dostanu..
pap
proto je v pozvánce napsáno - do 16.tého se mni ozvěte - jméno, nick a počet osob

, nevím, jak co bude, ale pokud by to bylo možné, mohla bych vzít kamarádku z Prahy? Básně zatím nepíše, ale ráda poslouchá.. ještě o měm nápadu vlastně neví, se pro jistotu se jen ptám.. i tak by se dali finance snížit
pap

Chceš psát tučně, kurzívou nebo podtrženě? Chceš odkazovat na autora nebo dílo?