Je to přesně o tom. Není důležitá nějaká omluva. Nedávno bylo nadraženo jinde. Počet komentářů/počet děl. V momentě kdy autor by rád slyšel nějakou zpětnou vazbu ke svým dílům je záhodno, aby také sám zanechával jiným své postoje. Rozhodně jsem nemířil na nikoho konkrétního jen se mi zdá, že by se více lidí mohlo pouštět do byť jen trochu hlubšího rozboru díla. Přijímání kritiky je pak na prvním místě.
Harry - tak je toho asi víc než jen ta lenost. Tady s tebou moc nesouhlasím, Logik byl sice tvrdý kritik a pro slova bez obalu nechodil daleko, ale nevím o tom, že by někoho bezmyšlenkovitě urážel. Jeho projev podle mě měl smysl. Asi jak kdo, já jsem si jeho slova bral dost k srdci.
Jinak jsem moc rád, že jste se zapojili, kdo jste se zapojili
Michale, peníze nemám, ale bodů ti dám habakuk. Ovšem podle zásluh Díky za reakci
- 10.1.2013, 17:43
Sněhurko, nic po tobě nechci - nepotřebuji ani půjčit peníze, ani další body , ale musím konstatovat, že tenhle server stojí na aktivitě lidí jako jsi ty (a naštěstí je tu ještě několik dalších). Takže díky ti za to
Je tu spousta lidí, co jen vkládají díla a už se neobtěžují číst věci ostatních. Sama za sebe říkám, že rozhodně nečtu úplně všechno (povídky spíš výjimečně), ale z poezie mi unikne jen málo. A všechno co přečtu, v devadesáti případech ze sta, okomentuju. A nikdy nehodnotím bez komentáře. Přemýšlela jsem, že zkusím ještě jiný server, kde to víc žije, ale ne. Jsem ráda, že stíhám Poetu. Jeden nebo druhý bych tak musela šidit. A to nechci.
Přiznávám vinu, ale bohužel důvody jsou skutečně časové... poslední dobou spím jen tři hodiny denně a na Poetu skutečně nezbývá času :/ Snad skutečně o prázdninách bude lépe...
Máš pravdu, Egone. Bohužel, nikdo se o Poetu nestará a zřejmě nikomu nezáleží na tom, aby fungoval. Nechci se nikoho dotknout, sama nemám dostatek času a chuti se tu do něčeho pouštět. Tu ani jinde, snad bude o prázdninách líp... kdo ví.
V momentě, kdy pod dílem pravidelně zůstává i méně než 5 zobrazení a jeden komentář, nelze než konstatovat, že Poeta začíná sloužit jako odpadkový koš, sociální síť kde všichni mluví a nikdo neposlouchá. Jakoby se tady Logik objevil jako předzvěst. Je mi to líto. Je to ale jak to je. Nechávám pro další zamyšlení.