Matkaplay.center is the optimum place for Online Matka and also for online kalyan matka. Our platform provides you with the best interface & also with superfast results to make huge points and cash online, with all hassle free processes.
Matkaplay.center is the optimum place for [URL=https://matkaplay.center]Online Matka Play[/URL] and also for online kalyan matka. Our platform provides you with the best interface & also with superfast results to make huge points and cash online, with all hassle free processes.
Davide - díky, je to tak, jak bývalo - už jen okrajové - s těmi reklamami.
Po pěti letech jsem kvůli reklamám i v dílech a komentářích poprvé vážně zvažovala, že z Poety odejdu.
Davide, k těm hvězdičkám: žlutá hvězda = nový uživatel, který patří mezi 30 naposled registrovaných. Při současné frekvenci nově registrovaných bude každý nový uživatel novým minimálně rok
Mám nyní průměrné hodnocení 4.33 tedy podle tabulky by měla být světle modrá hvězda. Je stále žlutá, proto nechápu tu větu zpravidel "u hvězdiček", že se má zobrazovat vždy ta hvězda, která je výše v oné tabulce. Zaujalo mi to spíš z technické stránky, než že bych chtěl mít hvězdu "dobrý autor". Dobrý autor jsem i bez hvězdy
Docela bych uvitala, kdyby v chatu byly krome casu prispevku i data, protoze nekdy clovek nakoukne a treba by i zareagoval, ale neni zrejme, kdy vlastně dialog probihal. A nez se zapojovat do nekolik dni stare konverzace, zdrzim se raději. Neni to nic az tak zasadniho, ale kdyz uz se ptas
Davide, děkuji za tvou iniciativu. V současné době vnímám z mého pohledu nejhorší problém - všudypřítomné desítky reklam. Ostatní ještě potřebuji vyzkoušet...
prošel jsem vaše připomínky a dal jsem dohromady tento seznam:
- nefungující ban
- chybějící možnost mazání komentářů pro admina
- špatné přidělování hvězdiček
- nepřičítání bodů v soutěžích
- možnost vyřadit dílo ze soutěže pro admina/organizátora (?)
- nesoulad posledního data přihlášení a publikování
- velké množství reklam
Petro - co se týká "prózy na pokračování jakože samostatné kategorie, tak to potřeba není z toho důvodu, že u sebe na profilu máš možnost vytvoření Sbírky, kolonka - Moje sbírky - a pak už stačí jen vhodně nazvat a při publikaci jednotlivých částí textu vhodně označit a je to
patricie - nejdřív jsem zajásala, že je tady třeba nějaký ten námět k vylepšení, ale po pročtení tvých slov jsem v němém úžasu.
jsi tady dva dny i s cestou a hned víš, jak to tady chodí?
NE, tak jak si psala, to tady nechodí, admin nic neopravuje, to si dělá každý sám, což bys jistě zjistila, kdyby ses buďto rozhlédla, nebo, kdyby si mrkla do fóra k tomu určenému, a že to tady je vysvětlený.
to, co ty označuješ za hlouposti, může být neznalost nováčka, co vstoupil do nového prostoru, prosím, proč ne, ale přijít a hned "sázet" moudra, případně být "oduševnělá" v reakci na Ingrid...
no, to by mě docela zajímalo, z kterých literárních vod jsi na Poetu zavítala.
patricie -
to že je to tady pro Tebe španělská vesnice, by mohla bejt jistojistě chyba servru, ale to se mi vzhledem k jednoduchosti zdejšího systému moc nezdá - tím spíš, že slyším Tvá zevlující ústa...
jinak k opravám tu -
bohužel to lze, však povětšinou k neprospěchu reakcí k origo vloženýmu, když komentář pak mluví k minulosti, k textu mnohými nespatřenýmu
milá Ingrid, technicky je to tu pro mě španělská vesnice, nemůžu si zvyknout kde, co a jak mi ještě potrvá to blikání je myšleno obrazně, nudou zívám, už když čtu tvůj příspěvek
1) Blikání a klikání. Poeta nikdy neměl být zábavním parkem.
2) Pozorností k vlastní činnosti, případně využitím základních programů na PC, dále jen úctou ke čtenáři, lze předejít k chybám v textu vloženým a následným úpravám.
3) Opravu děl lze uskutečnit v uživatelské sekci - moje díla - upravit.
myslím, že máte zbytečné starosti a řešíte hlouposti důležité přece je, aby to tady lidi četli a ať si hodnotí, klikají a blikají co chtějí a kdy chějí mě vadí, že si po sobě nemůžu upravit příspěvek po odkliknutí, překlepy zjistím většinou až po publikaci a blbě to vypadá, admin nestíhá, není to v jeho pravomoci, prostě - to by si měl každý uživatel opravit sám, kdyby tu byla ta technická možnost, jako v diskuzích
Jestli to tohle bude vyskytovat ve větším měřítku ze strany jednoho uživatele, jako admin (dosavadní) bych klidně zakročil - upozornění a pak klidně mazat takové "zbytečné" stopy.
Lidi budou škodit všude a pořád. Jablko sváru, no.
Stačí prázdná mezera a hodnocení povoleno. Tohle není návod, ale fakt
Snad to bude mít více užitku, než škody... ostatně, vše je na uživatelské vůli a zvůli.